PS5 SIMS 5-bundel (overzichts- en aankoophandleiding)
PS5 Bundels

PS5 Sims 5-bundel

Playstation 5 Sims 5 Bundels (Review & Koopgids)

De wereld van gamers heeft een nieuwe dag ingeademd met de release van Sony’s nieuwste PlayStation 5, en de Simmers zitten al op het puntje van hun stoel om meer te weten te komen over de Sims 5 PS5-bundelpakketten.

Terwijl Sony is super blij met een andere record-brekende verkoop van het jaar met zijn gloednieuwe PlayStation 5, toegewijde gamers zijn ongeduldig uit naar hun favoriete PS5 game bundels … en de Simmers zijn niet anders.

Met Sims 5 beschikbaar in een verscheidenheid van unieke packs, het leven simulatie spel verslaafden zijn voorzien van veelzijdige vensters van mogelijkheden om hun verbeelding te ontketenen en de virtuele wereld aan te passen op een geheel unieke manier – voor alle PS5 Sims 5 bundels bevatten de dingen die veel zaken voor degenen die willen krijgen verrijkt met een niet-luxe game-ervaring in de wereld van hun eigen!

BundleList priceDeals
Playstation VR & Gran Turismo Sport Bundle (1TB Console + VR Headset + Gran Turisomo)$279.99 Check deal
Playstation VR Bundle (1TB Console + Astro Bot + Moss Bundle)$329.95 Check deal
Playstation VR + 1 Game Bundle (Marvel's Iron Man)$349.99 Check deal
Playstation Slim 1TB Console Only (NO BUNDLE)$354.00 Check deal
Playstation VR + 2 Game Bundle (1TB Console + Mega Blood + Truth Everybodys Golf)$384.99 Check deal
Playstation Fornite Bundle (1TB Console with Fortnite)$398.88 Check deal
Playstation Black Friday Bundle (1TB Console + Grand Theft Auto V + The Last of Us)$399.99 Check deal
Playstation Pro 1TB Console Only (NO BUNDLE)$399.99 Check deal
Playstation Grand Theft Auto V GTA Bundle (1TB Slim Console + GTA V)$406.79 Check deal
Playstation 3 game bundle (1TB Console with The Last of Us, God of War, Horizon Zero Dawn)$428.20 Check deal
Playstation VR starters Bundle (1TB Slim Console + VR accessories)$465.99 Check deal
Playstation Holiday 3 Game Bundle (1TB Slim with Last of Us, God of War, Horizon Zero Dawn))$474.88 Check deal
Playstation Holiday 1 Game Bundle (1TB Slim with Spider-Man)$477.00 Check deal
Playstation VR Bundle (1TB Console + Creed: Rise to Glory + Superhot Bundle)$489.99 Check deal
Playstation Modern Warfare Bundle (1TB Pro Console + Call of Duty: Modern Warfare Bundle)$529.00 Check deal
Playstation NHL 2020 Bundle (1TB Pro Console + NHL 2020)$529.99 Check deal
Playstation Death Stranding Bundle (1TB Pro Console + Death Stranding)$533.56 Check deal
Playstation The Elder Scrolls V: Skyrim VR Bundle (1TB Pro + Skyrim)$549.99 Check deal
Playstation The Last of Us Bundle (1TB Pro Console + The Last of Us)$553.80 Check deal
Playstation VR + 5 Game Bundle (1TB Console + 5 VR games)$579.00 Check deal
Playstation Red Dead Redemption 2 Bundle (2TB Pro Console + SSD + Red Dead Redemption 2)$599.00 Check deal
Playstation Game of the Year Bundle (1TB Console + Modern Warfare + Spider-Man)$638.00 Check deal
Playstation Pro Enhanced SSD Bundle (2TB Pro Console + SSD + Dualshock 4 Controller)$739.99 Check deal
Playstation VR Mega Bundle (1TB Slim Console + VR Headset + Camera + 8 Games)$1,019.99 Check deal
Playstation VR Move Controller Bundle (1TB Slim Console + VR Headset + Camera + VR Move + 5 Games)$1,027.50 Check deal

De beste Sims 5 PS5-bundels 2021 (review- en koopgids)

ProductBundle NameDiscounted Deal
PS5 ConsoleCats & Dogs Bundle Check Price
PS5 1 TB ConsoleMagic & Supernatural Bundle Check Price
PS5 Jet Black ConsoleBusiness Bundle Pack Check Price
PS5 White ConsoleCities & Towns Bundle Check Price
PS5 VR ConsoleLife Simulation Bundle Check Price

Omdat je wat extra geld zou uitgeven om de gloednieuwe PlayStation 5 met de Sims 5-integratie te krijgen, hebben we de beste keuzes van het stel al bekeken om je te helpen bij het kopen van de bundel waarmee gamers de beste ervaring in je klasse kunnen waarderen met de nieuwste evolutie van Sims.

De onderstaande bundels, zijn geclassificeerd als de beste bundels voor PS5 na de productclassificatie op Amazon en uiteraard mijn hands-on ervaring op de nieuwste releases.

1). Sims 5 Pets Bundelpakket voor PS5

Deze bundel, ook bekend als de Sims Cats & Dogs Bundle, is een vernieuwde versie van de eerder beschikbare huisdierenbundel voor PlayStation 4, maar met nieuwe verhaaltoevoelingen en wijzigingen. Hoewel het thema van deze bundel niet helemaal vers is van de Sims Studio, is het ook niet iets als nieuwe wijn in de oude flessen… immers, het is gerangschikt als top-rated voor een reden!

De Sims 5 PS5-bundel is voorzien van een nog uitgebreider dashboard. Er is veel kracht toegevoegd aan de ‘Create a Pet tool’, omdat gebruikers nu tientallen nieuwe aanpassingsopties hebben voor hun pups en poesjes. Tientallen nieuwe honden- en kattenrassen, waaronder een aantal echt interessante exotische, zijn toegevoegd aan de lijst.

Plus, nog meer, flexibiliteit is aan de ouders om unieke patronen voor hun schattige huisdieren in te stellen. Een geavanceerde set van simulatie codering is opgenomen om huisdier ouderschap lijken nog realistischer.

Op persoonlijk testen van dit pakket, vond ik een meerderheid van de dingen vrij vergelijkbaar met de voorheen beschikbare PS4 bundel, echter, dingen nemen een volledig nieuwe wending als je verder in het spel. Met nieuw huisdiergedrag, het vermogen van dieren om te reageren op verschillende stimuli en boeiende ouder-huisdier interacties – de SIMS Studio heeft dingen naar een ander niveau gebracht waar men ronduit realistische leuke ervaring met het opvoeden van huisdieren kan voorspellen.

Ik hield van de Sims 5 PS5 Huisdieren bundel, omdat:

 • Toevoeging van nieuwe katten- en hondenrassen
 • Veel aanpassingsopties
 • Mogelijkheid om interessante scènes te maken
 • Dieren reageren op verschillende prikkels
 • Een verbeterde realistische huisdier-ouderschap ervaring

2). Sims 5 Magisch en Bovennatuurlijk bundelpakket voor PS5

De beste manier om aan de slag te gaan met Sims 5 is om in zoveel mogelijk heerlijke ervaringen te duiken, en de Sims 5 Magic & Supernatural PS5-bundel is een perfecte combinatie van alle leuke dingen.

Je magische spreuken in VR-werelden proeven, rituelen uitvoeren, magie op anderen werpen en je magische toverstok toepassen op welk object je maar wilt. Er zijn mysteries bij elke beurt. Daarom moet je ervoor zorgen dat de Sim de klassieke leringen heeft doorlopen voordat verkeerde spreuken iets slechts op zijn weg kunnen laten komen.

De Magic and Supernatural Bundle van PS5 biedt veel meer dan verwacht. Er zijn tientallen nieuwe toevoegingen in deze release, wat betekent dat Sims 5 gamers gegarandeerd verwend worden in iets uit het buitengewone!

Ik persoonlijk vond dit PS5 pack als een van de best geproduceerde bundels tot nu toe. De gameplay leek vrij eenvoudig op het eerste, maar zodra de geheime portal werd ontgrendeld, vond ik mijn Sim ondergedompeld in de betoverende rijk. Steeds een goochelaar duurt enige tijd als je verschillende quests te voltooien om in aanmerking te komen voor de ware magie om te beginnen. Zodra je Sim de kunst van magie beheerst, kan hij alles doen – andere Sims veranderen in verschillende wezens, Sims verliefd maken, een geest oproepen als je bewaker, je eigen helende agenten creëren en zelfs mensen voor altijd laten leven.

Ik hield van het Sims 5 Magic & Supernatural Bundle Pack omdat:

 • Biedt alles om voor te spelen
 • Plezier met tientallen magische spreuken en rituelen
 • Heb een lach door het veranderen van andere mensen optredens
 • Doe alles wat je met behulp van de kracht van magie
 • Maak interessante scenario’s – bijvoorbeeld het maken van drinkbare liefde porties voor twee vrienden om verliefd te worden

3). Sims 5 Business Bundelpakket voor PS5

Na zoveel publieke vraag heeft de Sim Studio een gloednieuwe aanpak gekozen met het Sims 5 PS5 Business Bundle Pack. De bundel neemt je Sim mee naar een praktische wereld, waar je Sim professioneel wordt blootgesteld aan verschillende zakelijke instellingen. Net als in de echte wereld is het succes van Sim afhankelijk van de ervaring, het gebied van expertise en welke slimme aanpak hij kiest om zich te vestigen als een succesvolle zakenman in de stad. Voltooiing van verschillende quests zal leiden u naar hogere niveaus.

Maar pas op! Er is een grote concurrentie in de industrie in uw stad. Dus je moet je bedrijf operaties draaien de slimme manier om de wedstrijd te winnen. Of je hebt je investeringen in de afvoer of markeer je markttoetreding met sterk succes – de resultaten zijn alleen afhankelijk van de benadering van je Sim ten opzichte van het bedrijf.

Hoewel ik niet de kans kreeg om deze bundel persoonlijk te testen, stelt de Sims 5 PlayStation 5 Business-bundel je bloot aan een verdomd nauwkeurige ondernemingsreis waar je je bedrijf helemaal opnieuw moet beginnen. Het ontwikkelen van het juiste idee voor een startup, het plannen van de strategie, het ontwikkelen van technieken, het beheren van fondsen en het voorkomen van verdwalen in een zee van concurrentie – zijn allemaal dingen waar je Sim expert in moet zijn. Het Sims 5 PS5 Business Bundle Pack is het meest geschikt voor zakelijke gamers.

Je zult dol zijn op PS5 Sims 5 Business Bundle Pack, want:

 • Je Sim leert de ondernemerscultuur
 • Je verzamelt ervaring met wat er nodig is om een succesvol bedrijf te starten
 • Leer hoe je succes ontwikkelen door mislukkingen
 • Leer de balans tussen werk en privé
 • Leer de sleur, inspanning en slimme strategie die nodig is voor een bedrijf om succesvol te worden in een concurrerende markt

Playstation 5 console specs

FeatureDetails
CPUThe heart of the PS5 will be the processing power that it uses to create the experiences of the next generation. The PS5 is going to use AMD’s Zen 2 CPU technology that encompasses 8 cores and 16 threads here. (8x x86-64-AMD Ryzen Zen 2 cores)
GPUAMD Radeon RDNA 2-based graphics engine with hardware acceleration for ray tracing. 36 compute units at a variable frequency up to 2.23 GHz (10.28 teraflops).
Memory interfaceThe amount of RAM in the PS5 is about what we expected, given modern PC comparisons, but it’s a lot of RAM for a video game console,16 GB GDDR6 / 256-bit and 448 GB/s bandwidth.
StorageThe PS5 will come with a SSD (Solid State Drive) which will improve load times dramatically. Custom 825 GB SSD, PCIe 4.0. I/O throughput is 5.5 GB/s (read), typical 8-9 GB/s (compressed). Optional external storage via USB SSD Drive, NVMe expansion bay.
Optical driveThe PS5 will include a disc drive, or it won’t. There are two models to choose from, standard or Digital Edition. Standard it comes with 4K Ultra HD Blu-ray optical drive.
VideoWith the PS5, 4K will be the standard and comes with HDMI 2.1 (support for 4K 120 Hz TVs, 8K TVs, VRR).
AudioAudio is a key feature to really push the next-gen experience with PS5 and Tempest 3D AudioTech.
NetworkPS5 will ship with Wi-Fi 6 802.11 AX standard which is a big deal! WiFi 6 is a huge improvement and changes the whole game basically. WiFi 6 (802.11ax) has better latency and for gaming that is critical.

About PS5 Bundles

PS5 Bundles

PS5 Bundles is an unofficial console resource operated by fans of Sony Playstation and its games. We actively work with publishers, including Sony, helping to bring essential PS5 news to the community.  PS5 Bundles provides the latest PlayStation 5 content for an international audience including bundle deals, PS5 accessories, game reviews and previews, news, game guides, accessories, FAQs and much more. PS5 Bundles was originally established early 2012, covering rumours and details about the console, PS5 Bundles has grown to become one of the largest online PS5 magazine. We are an independent source for PS5 Deals in the community and we are not officially affiliated with the Sony Corporation.