Laatste PS5 nieuws net voor de release | PS5Bundles.nl
PS5 Nieuws

Laatste PS5 nieuws net voor de release

ps5 playstation5
Written by PS5 Bundles

In de afgelopen weken is er veel nieuws over de PlayStation 5 naar buiten gekomen. In deze blog hebben we alle hoogtepunten van de afgelopen week op een rijtje gezet.

Geen ondersteuning voor 1440p-resolutie

De Playstation 5 ondersteunt geen 1440p resolutie. Sony heeft dit aangekondigd aan IGN Italië. Dit is nogal een teleurstelling voor gamers die de Playstation willen aansluiten op een PC monitor. Bij het aansluiten van de Playstation op een 1440p monitor, schaalt hij terug naar 1080p. Wil je de Playstation 5 aansluiten op een PC monitor? Bekijk dan hier alle 4K-monitoren.

Geen PlayStations in Europese winkels

Er zijn geen fysieke PlayStations in de winkels op 19 november in Europa, de dag dat de verkoop start. In de VS, Canada en Japan is de lancering naar verwachting hetzelfde als altijd. Sony heeft aangegeven dat ze de PlayStations alleen online laten verkopen voor de veiligheid van winkelmedewerkers en consumenten in de tijd van corona. Het heeft geen zin om in de rij te staan bij uw favoriete retailer, maar het online bestellen is in deze tijden logischer.

Geen M.2 SSD-ondersteuning bij release

De PlayStation 5 kan niet worden uitgebreid met een M.2 SSD bij release. M. 2 is een form factor voor SSD’s (solid-state drives) die de vorm heeft van een kauwgum. Deze SSD’s zijn over het algemeen sneller, maar duurder dan traditionele, 2,5-inch SSD’s. Sony kondigde in maart aan dat het mogelijk is om de Playstation 5 uit te breiden met een M.2 Ssd. Na de release wordt de sleuf voor de SSD tot nader order uitgeschakeld door software. Sony brengt een andere lijst met SSD’s uit die voldoen aan de eisen van de PlayStation 5.

Gratis PSVR adapter voor PS5

Gratis PSVR dongle voor PlayStation 5 eigenaren. Heb je een PSVR set? Dan kun je op deze site een gratis adapter voor de PS5 aanvragen, zodat je ook op de nieuwe PlayStation van VR genieten.

No Man’s Sky spel

No Man’s Sky wordt een launch titel met verbeterde graphics voor de PS5. No Man’s Sky was ooit een flop, maar de ontwikkelaars van het spel hebben zich omgedraaid en hebben verschillende gratis uitbreidingen uitgebracht. Het spel is nu nog beter dan eerder aangekondigd. Voor de PlayStation 5 wordt No Man’s Sky geleverd met bijgewerkte graphics, haptische feedback, verbeterde audio en snellere laadtijden. Heb je No Man’s Sky al gekocht en heb je een PS5? Dan ontvangt u de nieuwe versie gratis.

Aanzienlijk kortere laadtijden

De laadtijden van sommige PlayStation 4-games zijn korter geworden. Een groot aantal PS4-games heeft een update gehad die de laadtijden aanzienlijk verkort. Het vermoeden bestaat dat dit te maken heeft met de komst van de Playstation 5.

About PS5 Bundles

PS5 Bundles

PS5 Bundles is an unofficial console resource operated by fans of Sony Playstation and its games. We actively work with publishers, including Sony, helping to bring essential PS5 news to the community.  PS5 Bundles provides the latest PlayStation 5 content for an international audience including bundle deals, PS5 accessories, game reviews and previews, news, game guides, accessories, FAQs and much more. PS5 Bundles was originally established early 2012, covering rumours and details about the console, PS5 Bundles has grown to become one of the largest online PS5 magazine. We are an independent source for PS5 Deals in the community and we are not officially affiliated with the Sony Corporation.