PS5 accessoires | PS5Bundles.nl

PS5 accessoires

De beste PlayStation 5 accessoires

Verleg de grenzen van je gameplay met de nieuwe generatie PlayStation®-accessoires. Verbeter je game-ervaring met deze PS5-accessoires die je moet hebben!Heb jij al een Playstation 5 of heb je de PS5 al kunnen reservern? Het is tijd om de PlayStation 5-accessoires te bespreken die essentieel zijn voor deze next-gen console van Sony.  Je kunt volledig genieten van de PlayStation 5 zonder extra aankopen te doen, maar om je game-ervaring te verbeteren, zijn deze PS5-accessoires een must om te hebben:

DualSense-controller

DualSense is de volgende generatie Sony-controller met randapparatuur met indrukwekkende technologie en zal je spel zeker verbeteren op het next-gen platform van Sony. De hoogtepunten zijn onder meer adaptieve triggers en haptische feedback. Er is de ingebouwde microfoonarray als de PS5-controllerinnovatie, een lichtbalk die minder opdringerig is, waardoor een voicechat mogelijk is zonder een headset. De pad heeft de knop Create met de naam Share.
DualSense Controller
 

DualSense Charging Station

Sony beweert dat de levensduur van de DualSense-controller batterij sterker is. Het DualSense-laadstation wordt geleverd in het tweekleurige kleurenschema als dockingstation. Het biedt een effectieve oplaadoplossing en biedt twee pads een nette opslagplaats. De mogelijkheid om tegelijkertijd twee controllers op te laden, maakt het een aantrekkelijke PlayStation 5-accessoire voor lokale multiplayer-gamers. Het is een aanrader als je de PS5 voorop hebt met één usb c poort.charge station DualSense controller ps5 empty 

Pulse 3D Wireless Headset

De Pulse Wireless Headphones bieden audio van hoge kwaliteit, waardoor dit het best verkochte accessoire van de PlayStation 5 hardware. De nieuwste is de Pulse 3D Wireless Headset die is ontworpen voor de PS5-engine. De 3D-audio als toevoeging had de koptelefoon met twee microfoons voor ruisonderdrukking en het zorgt voor kristalheldere communicatie met online multiplayer-games.
PS5 Pulse 3d headphones
 

Media Remote

De PS5 is een merk en Sony loopt altijd voorop met zijn gameconsoles. De PS4 werd geleverd met Netflix-streamingdiensten. Daaraan wordt toegevoegd de nieuwe PS5 die verschillende multimedia-apps zal hebben, zoals Amazon Prime en YouTube. Met de Media Remote kan gemakkelijk de favoriete inhoud worden afgespeeld en het beste is de microfoon die spraakherkenning mogelijk maakt.
ps5-remote
 HD CameraDe nieuwe PlayStation 5 HD-camera heeft een super schattig clamshell-ontwerp waardoor hij supergemakkelijk op de bovenkant van de televisie kan worden bevestigd. Het verzekert een geweldige videokwaliteit met twee 1080P-lenzen. De professionals vertrouwen op een vertrouwde setup waarmee casual spelers de plug-and-play-aard kunnen uitschakelen.