PS5 Assassin's Creed Valhalla Bundel | PS5Bundles.nl
PS5 Bundels

PS5 Assassin’s Creed Valhalla Bundel

Written by PS5 Bundles

Ubisoft’s aankomende inzending in de Assassin’s Creed franchise lijkt een brute, grafisch indrukwekkende game te zijn en is gepland om uit te brengen op zowel huidige als volgende generatie consoles. Spelers hebben nog niet al te veel officiële informatie gekregen over Assassin’s Creed Valhalla, hoewel veel van de onthullingen van het spel voorafgaand aan de aankondiging door een aantal lekken werden verpest, maar spelers weten wel dat ze zullen spelen als een personage genaamd Eivor en dat de in-game map groter is dan Assassin’s Creed Odyssey. Met Ubisoft’s voorliefde voor marketing en hun schijnbaar eindeloze budget, is het gemakkelijk voor te stellen dat ze samenwerken met PlayStation voor een Assassin’s Creed Valhalla PS5-consolebundel.

Bundle

Buy together now for $59.96

Shhhh… Listen! Do You Want to Play  on PS5?

Ubisoft Montreal’s nieuwste lancering brengt de serie naar een nieuw niveau in de vorm van negende-eeuws Engeland. Dit is de tijd waarin koningen en koninginnen de aarde regeerden, en de eenheid van sommige gebieden was traag, maar zeker storend. Je speelt als Avery, een jonge Viking krijger die zich terugtrok uit Noorwegen als gevolg van constante conflicten.

Assassin’s Creed Valhalla Gameplay and Plot

Sam Loveridge schrijft: “Assassin’s Creed Valhalla is dieper in toon en inhoud dan in de Odyssey en Originals.” En velen worden geconfronteerd met bloedvergieten. Mijn playthrough lokaliseert zich in Oost-Engeland en Norwich (of het gebied rond Northwich omdat het herkende terug in 873CE). Deze bijzondere episode zag een massale strijd tegen een corrupte Deense stam van Ooit geleid door een man genaamd Rued. Het gerucht gaat dat de man die de naam van de kroonkoning Oswald had, dus het is aan Aver en zijn leger om de rit te beëindigen en vrede te brengen in Oost-Engeland.

PROTAGONIST

In Assassin’s Creed Valhalla speel je als Eivor, een dappere Viking die opzwelt met verhalen over strijd en glorie. Verken een mysterieuze en prachtige open wereld tijdens de brute Engelse Middeleeuwen. Plunder je vijanden, breid je nederzetting uit en bouw je politieke macht op om een plaats te verdienen onder de goden in Walhalla. Valhalla u alleen de hoofdrol spelen in een enkele film, hoewel je in staat zal zijn om het genre van Avery te kiezen. Tegelijkertijd bieden haar, tatoeages en verschillende aanpassingsmogelijkheden ook. Assassin’s Creed Valhalla Tattoos en Character Choice stellen je in staat om je personage te personaliseren. Naar aanleiding van de melkweg hersenen voorbeeld van de Odyssey of the Elephants, spelers kunnen ervoor kiezen om te spelen als een mannelijke of vrouwelijke wreker, en – eerste in de serie – het verbeteren van hun uiterlijk door middel van haar, tatoeages, en de strijd verf.

Assassin's Creed Valhalla gamplay

Levelling and skill tree modifications

In “Odyssey” en “Original” groeit je personage geleidelijk met level en opent het nieuwe vaardigheden. Deze keer zal het niet het niveau van je personage, maar de “wereldwijde kracht” op basis van hoeveel vaardigheden links te openen. Naarmate je je wereldwijde kracht verhoogt, krijg je vaardigheidspunten voor het uitgeven aan een ervaren boom om nieuwe vaardigheden te leren of controle te krijgen via de melee, ranged attacks, sneak peeks, enzovoort.

Geavanceerde RPG-mechanica stelt je in staat om de groei van je personage te controleren en de wereld om je heen te beïnvloeden. Met elke keuze die je maakt, van politieke allianties en gevechtsstrategieën tot dialogen en uitrustingsverbeteringen, smeed je je eigen weg naar glorie.

Instinctive Combat Gameplay

Gebruik krachtige wapens zoals bijlen, zwaarden en zelfs schilden met beide handen om de meedogenloze vechtstijl van de Viking nieuw leven in te blazen. Bruut onthoofden je vijanden, aanvallen ze van een afstand of in stilte doden met je Verborgen Blade. Daag jezelf uit met de meest uiteenlopende verzameling dodelijke vijanden ooit in een Assassin’s Creed-game. Marine gevechten en boottochten zijn herhaaldelijk belangrijke locaties geworden in dit verband sinds “Assassin’s Creed: The Black Flag”. Echter, in “Valhalla”, bent u niet vliegen een groot schip, maar in plaats daarvan een kleine sloep in het bezit van slechts een handvol strijders.

Play in a Medieval Open World

Vaar van de sombere, mysterieuze kust van Noorwegen naar de prachtige maar dreigende Engelse koninkrijken en daarbuiten. Dompel jezelf onder in het leven van de Vikingen en ga vissen, jagen, drinkspelletjes spelen en nog veel meer. De “Choice and Consequence Mechanics” in het spel zijn geweldig. Als God het wil, zal hij het verder brengen. Interessant is dat veel van de belangrijke beslissingen die u eens met uw schikking hierboven vermeld. In een interview met Eurogamer zei hoofdproducer Julian Laferrere: “Dit is het middelpunt van onze zoektocht en het middelpunt van uw beslissingen. We willen dat de spelers de gevolgen van hun acties zien.

Lead Epic Roads and Raids

Leid massale aanvallen op Saksische troepen en forten in heel Engeland. Leid je clan in verrassingsaanvallen van je Vikingschip en plunder vijandelijke gebieden om hun rijkdommen en grondstoffen mee naar huis te nemen. Raids zijn in wezen een nevenmissie waar jij en je Vikingstam naar een checkpoint komen. Deze aanvallen klinken misschien als aanvallen, maar ze zijn veel onafhankelijker. Ze zijn niet meer aan het rotzooien.

Develop your own settlement

De grootste en meest opwindende nieuwe monteur die God introduceert is nederzetting gebouw. Na de landing in Engeland zullen Aver en zijn of haar volgers een nederzetting creëren die gedurende het hele spel als uw belangrijkste thuis zal dienen. Zal doen de nederzetting zal dienen als een centrale hub voor allerlei dingen, met inbegrip van de zoektocht, verhaallijnen, en nog veel meer. Bouw en upgrade gebouwen met uitgebreide aanpassingsmogelijkheden, waaronder barakken, smidsewinkel, tatoeëerder en meer. Rekruteer nieuwe leden voor je clan en personaliseer je Viking-ervaring.
Maak en personaliseer een unieke Viking in je clan en deel deze online met je vrienden voor hun eigen raids.

assassins creed bundle ps5

Conclusion

In Assassin’s Creed Valhalla, you will play the role of Jura and lead a group of Vikings. The hidden blade said to be back, large-scale battles will be in real-time, and new locations will include “York, London, Paris, and Kiev.” The leak also claims that the game will be a cross genie, “running on PC, Xbox One, Xbox Series X, and especially on PS5.”

BundleList priceDeals
Playstation VR & Gran Turismo Sport Bundle (1TB Console + VR Headset + Gran Turisomo)$279.99 Check deal
Playstation VR Bundle (1TB Console + Astro Bot + Moss Bundle)$329.95 Check deal
Playstation VR + 1 Game Bundle (Marvel's Iron Man)$349.99 Check deal
Playstation Slim 1TB Console Only (NO BUNDLE)$354.00 Check deal
Playstation VR + 2 Game Bundle (1TB Console + Mega Blood + Truth Everybodys Golf)$384.99 Check deal
Playstation Fornite Bundle (1TB Console with Fortnite)$398.88 Check deal
Playstation Black Friday Bundle (1TB Console + Grand Theft Auto V + The Last of Us)$399.99 Check deal
Playstation Pro 1TB Console Only (NO BUNDLE)$399.99 Check deal
Playstation Grand Theft Auto V GTA Bundle (1TB Slim Console + GTA V)$406.79 Check deal
Playstation 3 game bundle (1TB Console with The Last of Us, God of War, Horizon Zero Dawn)$428.20 Check deal
Playstation VR starters Bundle (1TB Slim Console + VR accessories)$465.99 Check deal
Playstation Holiday 3 Game Bundle (1TB Slim with Last of Us, God of War, Horizon Zero Dawn))$474.88 Check deal
Playstation Holiday 1 Game Bundle (1TB Slim with Spider-Man)$477.00 Check deal
Playstation VR Bundle (1TB Console + Creed: Rise to Glory + Superhot Bundle)$489.99 Check deal
Playstation Modern Warfare Bundle (1TB Pro Console + Call of Duty: Modern Warfare Bundle)$529.00 Check deal
Playstation NHL 2020 Bundle (1TB Pro Console + NHL 2020)$529.99 Check deal
Playstation Death Stranding Bundle (1TB Pro Console + Death Stranding)$533.56 Check deal
Playstation The Elder Scrolls V: Skyrim VR Bundle (1TB Pro + Skyrim)$549.99 Check deal
Playstation The Last of Us Bundle (1TB Pro Console + The Last of Us)$553.80 Check deal
Playstation VR + 5 Game Bundle (1TB Console + 5 VR games)$579.00 Check deal
Playstation Red Dead Redemption 2 Bundle (2TB Pro Console + SSD + Red Dead Redemption 2)$599.00 Check deal
Playstation Game of the Year Bundle (1TB Console + Modern Warfare + Spider-Man)$638.00 Check deal
Playstation Pro Enhanced SSD Bundle (2TB Pro Console + SSD + Dualshock 4 Controller)$739.99 Check deal
Playstation VR Mega Bundle (1TB Slim Console + VR Headset + Camera + 8 Games)$1,019.99 Check deal
Playstation VR Move Controller Bundle (1TB Slim Console + VR Headset + Camera + VR Move + 5 Games)$1,027.50 Check deal

Playstation 5 console specs

FeatureDetails
CPUThe heart of the PS5 will be the processing power that it uses to create the experiences of the next generation. The PS5 is going to use AMD’s Zen 2 CPU technology that encompasses 8 cores and 16 threads here. (8x x86-64-AMD Ryzen Zen 2 cores)
GPUAMD Radeon RDNA 2-based graphics engine with hardware acceleration for ray tracing. 36 compute units at a variable frequency up to 2.23 GHz (10.28 teraflops).
Memory interfaceThe amount of RAM in the PS5 is about what we expected, given modern PC comparisons, but it’s a lot of RAM for a video game console,16 GB GDDR6 / 256-bit and 448 GB/s bandwidth.
StorageThe PS5 will come with a SSD (Solid State Drive) which will improve load times dramatically. Custom 825 GB SSD, PCIe 4.0. I/O throughput is 5.5 GB/s (read), typical 8-9 GB/s (compressed). Optional external storage via USB SSD Drive, NVMe expansion bay.
Optical driveThe PS5 will include a disc drive, or it won’t. There are two models to choose from, standard or Digital Edition. Standard it comes with 4K Ultra HD Blu-ray optical drive.
VideoWith the PS5, 4K will be the standard and comes with HDMI 2.1 (support for 4K 120 Hz TVs, 8K TVs, VRR).
AudioAudio is a key feature to really push the next-gen experience with PS5 and Tempest 3D AudioTech.
NetworkPS5 will ship with Wi-Fi 6 802.11 AX standard which is a big deal! WiFi 6 is a huge improvement and changes the whole game basically. WiFi 6 (802.11ax) has better latency and for gaming that is critical.

About PS5 Bundles

PS5 Bundles

PS5 Bundles is an unofficial console resource operated by fans of Sony Playstation and its games. We actively work with publishers, including Sony, helping to bring essential PS5 news to the community.  PS5 Bundles provides the latest PlayStation 5 content for an international audience including bundle deals, PS5 accessories, game reviews and previews, news, game guides, accessories, FAQs and much more. PS5 Bundles was originally established early 2012, covering rumours and details about the console, PS5 Bundles has grown to become one of the largest online PS5 magazine. We are an independent source for PS5 Deals in the community and we are not officially affiliated with the Sony Corporation.