PS5 Astro's Playroom bundel | PS5Bundles.nl
PS5 Bundels

PS5 Astro’s Playroom bundel

Written by PS5 Bundles

Als je denkt dat de Astro Playroom-activiteit op de PS5 over een uur voorbij is, moet je fris nadenken. Als onderdeel van een interview met Famiso, Nicholas Dositt bleek dat het zou duren “vier tot vijf uur” om een gratis titel al geïnstalleerd op elke PS5 console te spelen. Dit is te wijten aan de vier verschillende en diverse werelden van deze indrukwekkende speeltijd, met PlayStation’s condoleances, samenvloeiingscomponenten en tijdaanvalsmodus die erin is ingebouwd die het nog meer kan verbeteren.

Astro’s Playroom Gameplay en Plot

Waarnemers kregen ook het aanvankelijke echte gevoel van het werken met een dual-sense controller, die overgaat tot de controle van de lichte bewegingen die aanwezig zijn met de PlayStation sinds de dagen van Sussex. De gameplay video onthult een specifieke kikker match keten waar spelers hebben om het talent te gebruiken om de controller en vervolgens grijpen en vuur-nieuwe inactieve triggers om te vuren in die plaats. Een vangst in een trigger in verband met hoe Mario’s FLUDD uitgevoerd op de Games Cube zal een dump te nemen. Toch, de controller maakt weerstand gericht op het elimineren van knuffel realisme, zelfs als de meerderheid van de spelers willen omgaan met het tijdens de pauze spelen sessie.

Astro 's Playroom ps5 bundle

Functies:

  • Fantastische feedback: Ontworpen om “Feel the World” met diepgaande feedback van de consument.
  • Snel laden: Ervaring met ASTRO’s Playroom extra snel laden.
  • Adaptieve motivatie: Gebruik gloednieuwe power-ups die de mogelijkheid van interactieve triggers demonstreren om te werken met efficiënte sensoren en touchpads om een gloednieuwe gameplay-ervaring te bieden.
  • Tempest 3D Audio Tech op Sync Headphones: Luister naar de wereld van Astro’s Playroom via 3D-audio.
  • Denk aan de Globe: Neem de controle over Astro en voel de wereld via je dual sense draadloze controller. Elke stap die je zet, elke sprong die je maakt, en elke vijand die je laat zien op manieren die je nog nooit eerder hebt waargenomen met nieuwe, geavanceerde vibratietechnologie.
  • Ontdek: Neem de tijd om te genieten van de vele verborgen verwijzingen naar PlayStation® consolegeschiedenis en verzamel tijdloze voorbeelden om te pronken in je favoriete PlayStation 5!
  • Geniet voor iedereen: Met non-stop magie, schattige personages en veel humor is dit het perfecte spel voor gezinnen om van te genieten.

Astro en zijn bemanning leiden de magische ontdekking van de PS5 console.

PlayStation VR Adventure Het team achter de ASTRO BOT: Rescue Mission komt met een gloednieuw platform dat vooraf is geladen op je PS5-console 1.

Ontdek Four Worlds, met elk innovatieve gameplay met behulp van de nieuwe en veelzijdige functies van de PS5 DualSense™ Wireless Controller.

Het spel is gratis voor alle PS5 console gebruikers en het ontwerp voor gamers en gezinnen om van te genieten.

Astro’s Speelkamer kikker gevuld kikker pak

Voor een deel, Astro heeft gevonden rondlopen in een kikker gevulde kikker pak, die Kegley beschreven als een “uniek gevoel” van spanning als de lente verdwijnt. Hij drukt ook verschillende emotionele gedachten wanneer hij worstelt door Astro zand, meestal lopen, of stuiteren op ijsblokjes. Het tweede deel van de demo introduceert spelers om het gebruik van vegen gebaren op de terugkeer touchpad of het gebruik van de nieuw toegevoegde ingebouwde microfoon om “blow” de ventilator.

Astro 's Playroom ps5 bundle

Conclusie

Het platform spel werd in eerste instantie genomen door Geoff Kegley voor een spin in juli als onderdeel van een Doyle Sons video. Astro’s prom was een essentieel onderdeel van de kans in de handen van de PS5 om de Japanse dorpelingen een keuze te geven, die een versie van het spel leek te spelen die aanzienlijk sneller was dan Kylie.

 

 

About PS5 Bundles

PS5 Bundles

PS5 Bundles is an unofficial console resource operated by fans of Sony Playstation and its games. We actively work with publishers, including Sony, helping to bring essential PS5 news to the community.  PS5 Bundles provides the latest PlayStation 5 content for an international audience including bundle deals, PS5 accessories, game reviews and previews, news, game guides, accessories, FAQs and much more. PS5 Bundles was originally established early 2012, covering rumours and details about the console, PS5 Bundles has grown to become one of the largest online PS5 magazine. We are an independent source for PS5 Deals in the community and we are not officially affiliated with the Sony Corporation.