PS5 Devil May Cry 5 Bundel | PS5Bundles.nl
PS5 Bundels

PS5 Devil May Cry 5 Bundel

Written by PS5 Bundles

Game director Hideaki Itsuno en zijn team brengen de originele personages tot leven in een technische tour de force genaamd Devil May Cry 5, het langverwachte vervolg op Devil May Cry 4 (2008). Devil May Cry vond het vechtspektakelgenre uit. De legendarische over-the-top game serie brengt de beroemde hoge octaan en gestileerde actie aan een nieuwe generatie consoles.

Bundle

Buy together now for $39.99

Jaren zijn verstreken sinds de legioenen van de hel voet in deze wereld. Een nieuwe demonische invasie is begonnen en de laatste hoop van de mensheid ligt in de handen van drie demon jagers: Dante, zijn neef Nero en een voorlopig onbekende derde. Verenigd door hun dorst naar wraak en verlossing, moeten de drie vechten tegen de demonen om te overleven.

DMC5 PS5

De legendarische actieserie is terug – Devil May Cry heeft wereldwijd al meer dan 16 miljoen exemplaren verkocht en de geestvader van de gameserie Hideaki Itsuno staat opnieuw aan het hoofd van het project.
Een gevecht van goed tegen kwaad – Een demonische invasie begint met de zaden van de “Demon Tree” planten in Red Grave City. De jonge demonenjager Nero heeft zijn demonenarm verloren en verliest veel van zijn krachten. Dante – Zoon van Sparda – wil wraak voor de corruptie van zijn broer en de moord op hun moeder. Het is aan hen om hun krachten te bundelen en het kwaad te verslaan.

Profiteer van : Special Edition Lees deze 8 tips

Devil May Cry 5 Special Edition, een gereviseerde poort van de nieuwste sectie in capcom’s langlopende hack-and-slice activiteit vestiging, is op weg naar PlayStation 5 en Xbox Series X. Ook is er een kritische visuele upgrade, als goed: real-time ray tracing, Capcom zei in een PlayStation Blog post. Spelers hebben het alternatief van het spelen met balk volgende bevoegd in twee verschillende modi: een doelstelling van 4K doel op een randtempo van 30 randen voor elke seconde of 1080p op 60 fps. Ze hebben bovendien de mogelijkheid om ray tracing in de nieuwe Large Framerate-modus daadwerkelijk te timen, waardoor er een voortdurende interactie mogelijk is met overzichtspercentages tot 120 fps.

Devil May Cry 5 Special Edition PS5 Gameplay en Plot

De gameplay bevat de komst van Dante en Nero als speelbare personages, naast een andere naam. De gameplay interactie is als die van verschillende titels in de Devil May Cry regeling, zeroing in op meedogenloze “scherpe activiteit”; De speler weert zwermen van kwade aanwezigheid met een assortiment van aanvallen en wapens. Ze krijgen een stijl-rating voor de strijd afhankelijk van verschillende elementen, bijvoorbeeld, verplaatsen verscheidenheid, de lengte van een combo, en het ontwijken van aanvallen. De muziek van het spel verandert afhankelijk van de tentoonstelling van de speler in de strijd.

Devil May Cry 5

Functies:

  • Als het gaat om de volgende generatie consoles, de snelste laadtijd is op de taart voor gamers.
  • Terwijl het stapelen scherm is niet verdwijnen op elk punt snel, zijn minder bemoeizuchtige storingen moet zelfs nu compliment door het gaming netwerk.
  • Aangeboden door de PlayStation 5 en Xbox Series X met de naderende verzending van Devil May Cry 5: Special Edition.
  • Microsoft en Sony’s nadruk op hun nieuwe frameworks gebruiken SSD’s, als lange stapelen schermen hebben gekregen geleidelijk verafschuwd door gamers.
  • Je verloren tijd goedmaken met al het belangrijkste nieuws uit de functie in onze PS5-functie samenvatten.
  • Er waren veel verschillende verbazingen en verklaringen tijdens de tribune.
  • Het gaat zijn weg, nalatig van iets anders. Toch zoekt het onderweg naar een aantal evenwichtige grondideeën, maar meestal blijft de nadruk liggen op complexe gevechtskaders en regelingen voor domme blauwe sterren.

Devil May Cry 5: Special Edition voor PS5

Een van de belangrijkste overtreders op het gebied van belachelijk uitgebreide stapeltijden was BioWare’s Anthem. Er waren stapelschermen voor alles, van het stapelen van een missie of gratis wandelgebied tot het verlaten van het aanpassingsscherm of het betreden van de kluis. Idealiter zal de PlayStation 5 een evenwicht brengen tussen dergelijke ruïnes. Het is echter nog steeds voor een groot deel afhankelijk van ontwerpers om hun games te verbeteren om geavanceerde consoles ‘apparatuur te gebruiken om hun volledige.

Bundle

Buy together now for $39.99

Hoogtepunten van de speciale editie

De Special Edition zal ook gebruik maken van de DUALSense regulator van de PS5 en de 3D-geluidshoogtepunten. Nu houden er continu je in een periode waar veel helmen omsluit je – je hebt de mogelijkheid om duidelijk uit te kijken waar ze allemaal volgens de camera, afhankelijk van uw geschreeuw.” zal worden,” zei Capcom. High Octane Action – Drie speelbare personages, elk met hun eigen unieke speelstijl en beweging. Ontwikkeld met de nieuwste RE game engine voor realistische personages en adembenemende omgevingen en lichteffecten. Nero heeft een nieuwe bondgenoot met Nico, een vrouwelijke wapenexpert die Nero en Dante zal helpen op hun pad van wraak.

Conclusie

Supporters van het bekende Capcom-etablissement Devil May Cry verbaasd over de verklaring van Devil May Cry 5: Special Edition tijdens Sony’s PlayStation 5 Showcase een maand geleden. Devil May Cry 5 Special Edition PC officiële release van het spel markeren een verzameling van nieuwe functies voor de volgende generatie consoles, net als een gelegenheid om eindelijk heeft de mogelijkheid om te spelen als onderhandse tweeling Dante’s bro, Vergil. Momenteel video film is opgedoken van het spel draait op een PS5, met tal van fans verbijsterd om waar te nemen hoe snel de hoop van het spel tijden echt zijn.

Actie met een hoog octaangehalte met drie speelbare personages, elk met hun unieke stijl en bewegingen.

BundleList priceDeals
Playstation VR & Gran Turismo Sport Bundle (1TB Console + VR Headset + Gran Turisomo)$279.99 Check deal
Playstation VR Bundle (1TB Console + Astro Bot + Moss Bundle)$329.95 Check deal
Playstation VR + 1 Game Bundle (Marvel's Iron Man)$349.99 Check deal
Playstation Slim 1TB Console Only (NO BUNDLE)$354.00 Check deal
Playstation VR + 2 Game Bundle (1TB Console + Mega Blood + Truth Everybodys Golf)$384.99 Check deal
Playstation Fornite Bundle (1TB Console with Fortnite)$398.88 Check deal
Playstation Black Friday Bundle (1TB Console + Grand Theft Auto V + The Last of Us)$399.99 Check deal
Playstation Pro 1TB Console Only (NO BUNDLE)$399.99 Check deal
Playstation Grand Theft Auto V GTA Bundle (1TB Slim Console + GTA V)$406.79 Check deal
Playstation 3 game bundle (1TB Console with The Last of Us, God of War, Horizon Zero Dawn)$428.20 Check deal
Playstation VR starters Bundle (1TB Slim Console + VR accessories)$465.99 Check deal
Playstation Holiday 3 Game Bundle (1TB Slim with Last of Us, God of War, Horizon Zero Dawn))$474.88 Check deal
Playstation Holiday 1 Game Bundle (1TB Slim with Spider-Man)$477.00 Check deal
Playstation VR Bundle (1TB Console + Creed: Rise to Glory + Superhot Bundle)$489.99 Check deal
Playstation Modern Warfare Bundle (1TB Pro Console + Call of Duty: Modern Warfare Bundle)$529.00 Check deal
Playstation NHL 2020 Bundle (1TB Pro Console + NHL 2020)$529.99 Check deal
Playstation Death Stranding Bundle (1TB Pro Console + Death Stranding)$533.56 Check deal
Playstation The Elder Scrolls V: Skyrim VR Bundle (1TB Pro + Skyrim)$549.99 Check deal
Playstation The Last of Us Bundle (1TB Pro Console + The Last of Us)$553.80 Check deal
Playstation VR + 5 Game Bundle (1TB Console + 5 VR games)$579.00 Check deal
Playstation Red Dead Redemption 2 Bundle (2TB Pro Console + SSD + Red Dead Redemption 2)$599.00 Check deal
Playstation Game of the Year Bundle (1TB Console + Modern Warfare + Spider-Man)$638.00 Check deal
Playstation Pro Enhanced SSD Bundle (2TB Pro Console + SSD + Dualshock 4 Controller)$739.99 Check deal
Playstation VR Mega Bundle (1TB Slim Console + VR Headset + Camera + 8 Games)$1,019.99 Check deal
Playstation VR Move Controller Bundle (1TB Slim Console + VR Headset + Camera + VR Move + 5 Games)$1,027.50 Check deal

Playstation 5 console specs

FeatureDetails
CPUThe heart of the PS5 will be the processing power that it uses to create the experiences of the next generation. The PS5 is going to use AMD’s Zen 2 CPU technology that encompasses 8 cores and 16 threads here. (8x x86-64-AMD Ryzen Zen 2 cores)
GPUAMD Radeon RDNA 2-based graphics engine with hardware acceleration for ray tracing. 36 compute units at a variable frequency up to 2.23 GHz (10.28 teraflops).
Memory interfaceThe amount of RAM in the PS5 is about what we expected, given modern PC comparisons, but it’s a lot of RAM for a video game console,16 GB GDDR6 / 256-bit and 448 GB/s bandwidth.
StorageThe PS5 will come with a SSD (Solid State Drive) which will improve load times dramatically. Custom 825 GB SSD, PCIe 4.0. I/O throughput is 5.5 GB/s (read), typical 8-9 GB/s (compressed). Optional external storage via USB SSD Drive, NVMe expansion bay.
Optical driveThe PS5 will include a disc drive, or it won’t. There are two models to choose from, standard or Digital Edition. Standard it comes with 4K Ultra HD Blu-ray optical drive.
VideoWith the PS5, 4K will be the standard and comes with HDMI 2.1 (support for 4K 120 Hz TVs, 8K TVs, VRR).
AudioAudio is a key feature to really push the next-gen experience with PS5 and Tempest 3D AudioTech.
NetworkPS5 will ship with Wi-Fi 6 802.11 AX standard which is a big deal! WiFi 6 is a huge improvement and changes the whole game basically. WiFi 6 (802.11ax) has better latency and for gaming that is critical.

About PS5 Bundles

PS5 Bundles

PS5 Bundles is an unofficial console resource operated by fans of Sony Playstation and its games. We actively work with publishers, including Sony, helping to bring essential PS5 news to the community.  PS5 Bundles provides the latest PlayStation 5 content for an international audience including bundle deals, PS5 accessories, game reviews and previews, news, game guides, accessories, FAQs and much more. PS5 Bundles was originally established early 2012, covering rumours and details about the console, PS5 Bundles has grown to become one of the largest online PS5 magazine. We are an independent source for PS5 Deals in the community and we are not officially affiliated with the Sony Corporation.