PS5 Dirt 5-bundel | PS5Bundles.nl
PS5 Bundels

PS5 Dirt 5-bundel

Dirt 5 PS5 Bundle
Written by PS5 Bundles

Off-Road Race-gameplay van de volgende generatie op PlayStation 5

Codemasters Cheshire, de studio die DIRT 5 maakt, vermijdt afnemende woorden over de manier waarop deze up and coming sectie is gepland als een des te sneller leuke ervaring en een die je zelfs geïnspireerd bent om te waarderen met metgezellen, door split-screen, in een vergelijkbare kamer. Maar dan, DIRT 5 leent zich zo goed voor deze momenten waarop je het bekijken van de onderdelen, en je kunt niet zien een verdomd ding. Gewoon, voor deze situatie, op de off kans dat je crasht, u verder gaan. Dirt 5 is de sterke nieuwe ruwe terrein hustling ervaring gemaakt door Codemasters. Overwin wankelende wereldwijde cursussen en rijd een beroemd programma van voertuigen. Ervaar een elegante Career-modus, split-screen voor vier spelers, de Playgrounds field maker-modus en meer!

Bundle

Buy together now for $59.99

Dirt 5 Gameplay en Plot

Tijdens een rallycross evenement in Noorwegen waar ik was het besturen van een ’98 Subaru Keizerin een S4WRC, was ik verrast door de dramatische verandering in de race omstandigheden tot het einde van deze drie-daagse reis. In de avond werd een zeer rustige sfeer bruin toen de wolken naar buiten kwamen, toen de zon onderging sneeuwde het met volle intensiteit uit de lucht toen de intermitterende bliksem viel. Ik kon niets zien, en als honderden meters Forward Light Directional Board Limited Zo niet, zou ik mijn hoofd hebben geslagen met een obstakel voor me.

Dirt 5 PS5

Functies:

 • 900bhp sprint auto’s, ongelooflijke rock bouncers, moderne rally kruisen, klassieke rally’s, GTs, muscle cars, vrachtwagens, buggy’s, en nog veel meer, zodat je het laten op dat.
 • Van hardlopen op de bevroren East River in New York tot het noorderlicht in Noorwegen, meer dan 70 routes op 10 locaties over de hele wereld.
 • Schermen voor vier spelers, alle nieuwe speeltuinstemming, verhaalgebaseerde carrières, genieten van multiplayer-actie en nog veel meer.
 • Probeer Baker en Nolan North Star functie selectieve carrière ontwikkeling in een Dirt rally spel, real-world sponsoring, en een verscheidenheid aan evenementen.
 • Maak en gooi gym, poort inkomende, en het breken van aanvallen op speler gebouwde raceterreinen.
 • Spannende races, niet-lucratieve prijzen, en de terugkeer van online party modes – het dubbele van de leuke racen op DIRT game 5 multiplayer actie plezier.
 • 120fps, optie
 • Snel laden
 • Grotere grafische toewijding
 • Upgrade PlayStation 4 gratis naar PlayStation 5
 • Geweldige feedback
 • Adaptieve dynamiek
 • Toegang tot Xbox One, PlayStation 4 en Steam 3 dagen van tevoren
 • 3 speciale voertuigen: Aerial Nomad Tactical, Audi TT Safari, VW Beetle Rally Cross
 • 3 speciale speler sponsors met de nieuwste doelen, prijzen en levers
 • Valuta en XP worden gepromoot
 • Advance Order Bonus: Ford F-150 Raptor Pre-Runner by Debris Design!

Over de indrukwekkende functies

De nieuwe controles vereisen weerstand triggers en haptische reviews, met name Dual Suns op de PS5, dus vroegen we Karp, hoe Dirt Rally PC zou dit onderdeel te gebruiken. De weerstand triggers worden meer gebruikt voor ABS [anti-lock brake systems] . Als je ooit hebt bepaald een voertuig en je raakt je voet op de rem, krijg je dat gevoel waar de ABS kick in – de judders. De weerstand triggers u soort van kopiëren dat, zei hij. Ook hebben we een ton van de niveaus in dit spel, van rots tot ijs en landing gebied, en hippocampus input geeft u een veel betere grip op uw grip en gevoel en over.

Supersnel te hard rijden op PlayStation

Aangezien de nieuwe machines elke SSD-opslagoplossing gebruiken, zal de laadtijd aanzienlijk korter zijn dan die van de PS4. En als je in het recente genre een andere Codemasters-racegame hebt gespeeld, weet je dat het laden van de laadbaan enige tijd kan duren. Veel verbeterd om Dirt 5 op PS5 te spelen. En er zullen nieuwe grafische veranderingen zijn, waaronder ray tracing, die profiteren van de nieuwe technologie van PS5. Zo zullen de originele en vervangen versies van het spel worden weergegeven als twee afzonderlijke titels.

Bundle

Buy together now for $59.99

Conclusie

De Dirt 5 op PlayStation 5-ervaring zal zijn zoals de moderne en Digital Edition-consoles. Op het moment dat je opstart, heb je de keuze tussen doel / beeldkwaliteit of behuizing tarief. Als u zich richt op de meest opmerkelijke doel op de volgende generatie, dat zal draaien op 60fps, echter, als je richt overzicht tarief, dat zal onderhandelen over een aantal visuele delen van het spel, of een deel van het doel om dat ondersteuningspercentage te krijgen. Een paar mensen kunnen ergens onderscheiden in het bereik van 4K en 1440p. Op deze manier, individuen die minder over de visuals en meer over de voortdurende interactie. Dirt 5 komt op PS5, net als de huidige stadia en pc.

About PS5 Bundles

PS5 Bundles

PS5 Bundles is an unofficial console resource operated by fans of Sony Playstation and its games. We actively work with publishers, including Sony, helping to bring essential PS5 news to the community.  PS5 Bundles provides the latest PlayStation 5 content for an international audience including bundle deals, PS5 accessories, game reviews and previews, news, game guides, accessories, FAQs and much more. PS5 Bundles was originally established early 2012, covering rumours and details about the console, PS5 Bundles has grown to become one of the largest online PS5 magazine. We are an independent source for PS5 Deals in the community and we are not officially affiliated with the Sony Corporation.