PS5 Fortnite-bundel | PS5Bundles.nl
PS5 Bundels

PS5 Fortnite-bundel

Written by PS5 Bundles

Epic Games zei dat zijn enorme battle royale-hit Fortnite beschikbaar zou zijn op Sony’s PlayStation 5-consoles bij de lancering later dit jaar. Epic maakte de aankondiging naast de onthulling van Unreal Engine 5, de nieuwe game engine en ontwikkelaar toolkit ontworpen voor het creëren van de volgende generatie titels.

Bundle

Buy together now for $29.99
Price Last Updated: 7:26am, 23rd September 2023 More Info

Tijdens het Summer Games Fest verklaarde Epic Games dat Fortnite naar de huidige en opkomende leeftijd van consoles zou gaan. Gepland voor release tegen het einde van 2020, de PS5 en de Xbox Series X consoles zal vechten voor console onvergelijkbaarheid, met de twee consoles met een paar nieuwe en creatieve hoogtepunten.

Met betrekking tot Fortnite op de PS5 onderzoeken we wanneer de game op de nieuwe ondersteuning verschijnt, hoe geweldig de ontwerpen zullen zijn en alles wat we tot nu toe weten over de mainstream strijd royal die op de up and coming age van PlayStation verschijnt.

Fortnite Gameplay and Plot

Fortnite is een speler-versus-speler spel voor maximaal 100 spelers, waardoor een om alleen te spelen, in een paar, of een bemanning (meestal bestaande uit drie of vier spelers). Ze gewapende spelers vliegtuig van een “Fight Bus” die kruist de gids van het spel. Wanneer ze aankomen, moeten ze beginnen te zoeken naar bescherming of wapens, dingen, activa, en zelfs auto’s of voertuigen, terwijl het streven om in leven te blijven en staking en veeg uit verschillende spelers.

Features:

  • The new graphical abilities of the PS5 empowers games to run at a lot higher edge rate than its ideal.
  • With the capacity to run programming at 4K and 120 casings for every second (FPS)
  • Fortnite on the PS5 will probably be one of the smoothest games because of the support’s new details.
  • Ray Tracing has declared for Fortnite on PC, and with the capacities being accessible for arrival generation titles, we will probably observe this change to the PS5.
  • Reflections: these make gleaming surfaces, for example, glass, windows, and different things mirror their environmental factors more precisely as opposed to load up with pre-heated pictures
  • Encompassing Occlusion: this fills in objects with real and sensible shadows where their surfaces meet.
  • Worldwide Illumination: this will permit light to play all the more practice over the climate even as it changes
  • Shadows: basically, the clouds will look better

Fortnite Epic’s More Impressive Features

We kunnen dus verwachten dat Fortnite een tentoonstelling moet blijven voor wat Epic kan doen. Bovendien, in de illustraties sectie, maar in alle innovatie – van cross-stage matchmaking tot kolossale schaal live functies – draait in de motor en maakt het spel een mooie, spannende tribune voor epic’s meer uitgebreide items.

Epic zegt dat Fortnite de mogelijkheid zal hebben om te profiteren van de volledige grootte van apparatuur en softwarevoordelen die de consoles bieden, inclusief de informatievoorraad en het bord helpt de nieuwe M.2 sterke state drives te handhaven. De grafische en uitvoering komt de nieuwste CPU ten goede en GPU’s zullen het mogelijk maken. “Epic zal Fortnite, gebouwd met UE4, bij de lancering op next-gen consoles uitbrengen en, in overeenstemming met de toewijding van het team om toonaangevende functies te bewijzen door middel van interne productie, het spel medio 2021 migreren naar UE5,” aldus het bedrijf in een gepubliceerde blogpost. Epic zegt dat alle vooruitgang en aankopen zullen worden overgedragen, en het zal cross-play over generaties ondersteunen en zal “blijven ondersteunen voor bestaande platforms in combinatie met onze ondersteuning voor de volgende generatie consoles.”

  PlayStation 5 Great Consoles Accessible to Fans

Fortnite moet uiteindelijk naar de PlayStation 5 gaan vanwege zijn monsterlijke spelersbasis en aanwezigheid op elk toegankelijk comfort. Fortnite-fans hebben meer energie gestoken in de domme strijd royal dan mensen op aarde zijn geweest. De toegestane to-play natuur en volledige toegankelijkheid hebben een record aantal spelers aangetrokken, en het voorspelt gewoon goed dat een ronde van deze omvang zou houden van de uitstekende toegankelijk als nieuwe consoles te stijgen.

‘FORTNITE’ MIGREERT IN 2021 NAAR EPIC’S NIEUWE UNREAL ENGINE 5

Epic zegt dat het niet alleen Fortnite overbrengt naar de nieuwe hardware voor lancering, maar het is ook van plan om het te optimaliseren, zodat het het beste op tijd draait op de nieuwe consoles voor de lancering van de UE5 in 2021. Dat betekent dat dit najaar, kunnen we zien Fortnite profiteren van een aantal van de systeem-niveau veranderingen van de consoles bieden, zoals snellere laadtijden. Epic zegt nog niet precies wat de launch versie van Fortnite op PS5 met zich meebrengt.

fornite ps5 bundle

Conclusion

Fortnite komt uit op de PlayStation 5. bovendien zal het beschikbaar zijn op de verzenddag. Terwijl de aankondiging verbazingwekkend ging, was de PlayStation 5-functie de originele run through Fortnite die is aangekondigd voor release op een aankomende generatiefase. Epic zegt dat alle vooruitgang en aankopen zal blijven bestaan, en het zal cross-play over leeftijden te handhaven en zal “doorgaan met hulp voor bestaande stappen koppelen met onze service voor de volgende generatie consoles. Het is geen verrassing Fortnite, dat meer dan 350 miljoen geregistreerde spelers heeft en een van de grootste en meest lucratieve games ter wereld is, komt naar next-gen hardware. Sony heeft beloofd om bijna het geheel van hun respectieve PS5-bibliotheken te ondersteunen door middel van backwards compatibility dankzij de architectuur van nieuwe consoles waardoor ze oudere software kunnen spelen, wat niet mogelijk was met vorige generaties. Dat betekent dat de meeste games zullen werken op de nieuwe consoles, zelfs als ontwikkelaars niets doen.

BundleList priceDeals
Playstation VR & Gran Turismo Sport Bundle (1TB Console + VR Headset + Gran Turisomo)$279.99 Check deal
Playstation VR Bundle (1TB Console + Astro Bot + Moss Bundle)$329.95 Check deal
Playstation VR + 1 Game Bundle (Marvel's Iron Man)$349.99 Check deal
Playstation Slim 1TB Console Only (NO BUNDLE)$354.00 Check deal
Playstation VR + 2 Game Bundle (1TB Console + Mega Blood + Truth Everybodys Golf)$384.99 Check deal
Playstation Fornite Bundle (1TB Console with Fortnite)$398.88 Check deal
Playstation Black Friday Bundle (1TB Console + Grand Theft Auto V + The Last of Us)$399.99 Check deal
Playstation Pro 1TB Console Only (NO BUNDLE)$399.99 Check deal
Playstation Grand Theft Auto V GTA Bundle (1TB Slim Console + GTA V)$406.79 Check deal
Playstation 3 game bundle (1TB Console with The Last of Us, God of War, Horizon Zero Dawn)$428.20 Check deal
Playstation VR starters Bundle (1TB Slim Console + VR accessories)$465.99 Check deal
Playstation Holiday 3 Game Bundle (1TB Slim with Last of Us, God of War, Horizon Zero Dawn))$474.88 Check deal
Playstation Holiday 1 Game Bundle (1TB Slim with Spider-Man)$477.00 Check deal
Playstation VR Bundle (1TB Console + Creed: Rise to Glory + Superhot Bundle)$489.99 Check deal
Playstation Modern Warfare Bundle (1TB Pro Console + Call of Duty: Modern Warfare Bundle)$529.00 Check deal
Playstation NHL 2020 Bundle (1TB Pro Console + NHL 2020)$529.99 Check deal
Playstation Death Stranding Bundle (1TB Pro Console + Death Stranding)$533.56 Check deal
Playstation The Elder Scrolls V: Skyrim VR Bundle (1TB Pro + Skyrim)$549.99 Check deal
Playstation The Last of Us Bundle (1TB Pro Console + The Last of Us)$553.80 Check deal
Playstation VR + 5 Game Bundle (1TB Console + 5 VR games)$579.00 Check deal
Playstation Red Dead Redemption 2 Bundle (2TB Pro Console + SSD + Red Dead Redemption 2)$599.00 Check deal
Playstation Game of the Year Bundle (1TB Console + Modern Warfare + Spider-Man)$638.00 Check deal
Playstation Pro Enhanced SSD Bundle (2TB Pro Console + SSD + Dualshock 4 Controller)$739.99 Check deal
Playstation VR Mega Bundle (1TB Slim Console + VR Headset + Camera + 8 Games)$1,019.99 Check deal
Playstation VR Move Controller Bundle (1TB Slim Console + VR Headset + Camera + VR Move + 5 Games)$1,027.50 Check deal

Playstation 5 console specs

FeatureDetails
CPUThe heart of the PS5 will be the processing power that it uses to create the experiences of the next generation. The PS5 is going to use AMD’s Zen 2 CPU technology that encompasses 8 cores and 16 threads here. (8x x86-64-AMD Ryzen Zen 2 cores)
GPUAMD Radeon RDNA 2-based graphics engine with hardware acceleration for ray tracing. 36 compute units at a variable frequency up to 2.23 GHz (10.28 teraflops).
Memory interfaceThe amount of RAM in the PS5 is about what we expected, given modern PC comparisons, but it’s a lot of RAM for a video game console,16 GB GDDR6 / 256-bit and 448 GB/s bandwidth.
StorageThe PS5 will come with a SSD (Solid State Drive) which will improve load times dramatically. Custom 825 GB SSD, PCIe 4.0. I/O throughput is 5.5 GB/s (read), typical 8-9 GB/s (compressed). Optional external storage via USB SSD Drive, NVMe expansion bay.
Optical driveThe PS5 will include a disc drive, or it won’t. There are two models to choose from, standard or Digital Edition. Standard it comes with 4K Ultra HD Blu-ray optical drive.
VideoWith the PS5, 4K will be the standard and comes with HDMI 2.1 (support for 4K 120 Hz TVs, 8K TVs, VRR).
AudioAudio is a key feature to really push the next-gen experience with PS5 and Tempest 3D AudioTech.
NetworkPS5 will ship with Wi-Fi 6 802.11 AX standard which is a big deal! WiFi 6 is a huge improvement and changes the whole game basically. WiFi 6 (802.11ax) has better latency and for gaming that is critical.

About PS5 Bundles

PS5 Bundles

PS5 Bundles is an unofficial console resource operated by fans of Sony Playstation and its games. We actively work with publishers, including Sony, helping to bring essential PS5 news to the community.  PS5 Bundles provides the latest PlayStation 5 content for an international audience including bundle deals, PS5 accessories, game reviews and previews, news, game guides, accessories, FAQs and much more. PS5 Bundles was originally established early 2012, covering rumours and details about the console, PS5 Bundles has grown to become one of the largest online PS5 magazine. We are an independent source for PS5 Deals in the community and we are not officially affiliated with the Sony Corporation.