PS5 Overcooked! All You Can Eat Bundle | PS5Bundles.nl
PS5 Bundels

PS5 Overcooked! All You Can Eat Bundle

PS5 Overcooked All you can eat Bundle
Written by PS5 Bundles

Overcooked! All You Can Eat, By Making New Recipes First On Next-Generation Console

De Overcooked! All You Can Eat release zal komen met een heleboel bonussen die het een speciale verbetering ten opzichte van eerdere avatars. De Ghost Town spel beschrijft alle nieuwe functies die spelers die vooruitstrevend kunnen kijken naar in de next-gen versie van het spel Overcooked!. Spelers kunnen ook uitkijken naar nieuwe toegangsopties en ondersteuningsmodi die het makkelijker maken voor spelers met een handicap om het spel te spelen. In een vrolijke, easy-going titel, is het aan jou (en enkele vrienden) om een gladde keuken te runnen, gerechten te bereiden en ze te serveren.

Bundle

Buy together now for $49.99

Overcooked Gameplay met Kitchen Food Items

Overcooked zet de vreemde toon met een bunker setup. Het koninkrijk van uien is onder de controle van Ever Packet, een monsterlijke spaghetti en gehaktballen monster met een enorme eetlust. King Onion, a dog with a full moustache and a Kevin, takes you back in time so you can improve your cooking and co-op skills before you facing the animal again on PS5. U doet dit door het vervullen van bestellingen in samengevoegde keukens in het hele land, elk testen hun vaardigheden met nieuwe lay-outs, wendingen, of trucs.

overcooked all you can eat ps5 bundle

Keukenervaring voor fans

Max Everingham, hoofd van Publishing the Overcooked! All You Can Eat op PlayStation 5, zei: “Overcooked! Een ongelooflijk belangrijke serie blijft, een serie die de harten van miljoenen gamers heeft gewonnen in de afgelopen jaren – het is een moderne klassieker! Ervaar elke overcooked! Online levels en displays en speelt beter dan ooit, dus we hopen dat wanneer het spel begint aan het einde van het jaar, de spelers zijn klaar om terug te gaan in de keuken.

Volgende generatie 4k-graphics en extra snelladen

Er is een geweldige storm, maar we moeten koken., Alles wat je eten zal ook genieten van de volgende generatie hardware functies met geweldige 4K graphics, 60fps gameplay, en snelle laadtijden. Praten met het team, is het duidelijk dat er veel opwinding rond de visuele verbeteringen die het formaat van het spel zal verbeteren en te brengen Gaar naar de volgende generatie. Het spel beschikt over meer dan 120 + fornuizen die u gebruiken tijdens het spel om ze te ontgrendelen en je gemakkelijk voedsel snel te bereiden, ondanks de storm. Alles wat je eten geef het een nieuw contract van het leven met meer detail en hoge resolutie graphics.

overcooked all you can eat ps5 bundle

Functies

  • Verschillende niveaus, moderne fornuizen, en extra geweld- elk duur te gaar! Alles wat je eten.
  • Voor het eerst is online multiplayer volledig geïntegreerd in Overcooked! Prachtige 4K en terug naar uw favoriete keukens van de eerste game online!
  • Geniet van de keukenchaos met al je vrienden met behulp van cross-platform multiplayer en voice chat. Gecombineerde multiplayer wachtrijen betekenen minder wachttijd voor games, meer tijd voor de pure bloedbad!
  • Beide games zijn naar een hoger niveau gebracht, met geweldige, verbeterde 4K-beelden. Nooit gezien de serie.
  • Overcooked! Alles wat je eten heeft een functie die het mogelijk maakt meer spelers om het voedsel razernij toetreden! Opties voor schaalbare gebruikersinterface, dyslexietekst en kleurenblindheid zijn beschikbaar.
  • Een van de grootste verzoeken van het publiek was om een beter online systeem te hebben, en we werken er hard aan om dat te bieden.
Bundle

Buy together now for $49.99

Conclusie

Het is enorm druk maar er moet gekookt worden. Overcooked! All you can eat zal ook genieten van de volgende generatie hardware functies met geweldige 4K graphics, 60fps gameplay, en snelle laadtijden. Praten met het team, is het duidelijk dat er veel opwinding rond de visuele verbeteringen die het formaat van het spel zal verbeteren en te brengen Gaar naar de volgende generatie. Het spel beschikt over meer dan 120 + fornuizen die u gebruiken tijdens het spel om ze te ontgrendelen en je gemakkelijk voedsel snel te bereiden, ondanks de storm. Alles wat je eten geef het een nieuw contract van het leven met meer detail en hoge resolutie graphics.

About PS5 Bundles

PS5 Bundles

PS5 Bundles is an unofficial console resource operated by fans of Sony Playstation and its games. We actively work with publishers, including Sony, helping to bring essential PS5 news to the community.  PS5 Bundles provides the latest PlayStation 5 content for an international audience including bundle deals, PS5 accessories, game reviews and previews, news, game guides, accessories, FAQs and much more. PS5 Bundles was originally established early 2012, covering rumours and details about the console, PS5 Bundles has grown to become one of the largest online PS5 magazine. We are an independent source for PS5 Deals in the community and we are not officially affiliated with the Sony Corporation.