PS5 Lego Star Wars bundel | PS5Bundles.nl
PS5 Bundels

PS5 Lego Star Wars bundel

PS5 Lego Star Wars PS5 Bundle
Written by PS5 Bundles

Lego Star Wars: The Skywalker Saga voor PlayStation 5

De wereld is van jou met LEGO Star Wars: The Skywalker Saga! Speel door elk van de negen Star Wars-avonturenfilms in een ongerept LEGO computerspel dat vergelijkbaar is met een ander computerspel. Ervaar interessante ondernemingen, ongewone humor en de mogelijkheid om jezelf meer dan ooit volledig te doordrenken in het Star Wars-universum. Onderzoek onverwachts in een LEGO-computerspel de wereld op jouw manier terwijl je naar een deel van de meest ongelooflijke districten van het avontuur vliegt. Besluit om direct te verzenden naar Rey’s ervaringen in Star Wars: The ascent of Skywalker.

Bundle

Buy together now for $69.99

Lego Star Wars Gameplay en Plot

Spelers hebben de mogelijkheid om elke planeet feilloos te bezoeken wanneer, in een applicatie. Met zoveel personages en voertuigen kunnen spelers anders in hun originele Star Wars-tijden springen, beëindigd met het Lego-merk van entertainment, dat gelooft in het gelukkig maken van spelers. Al deze dingen worden overwogen. Je je excursie beginnen met Star Wars: The Phantom-gevaar voor sommige Pod-racing op Tatooine. LEGO Star Wars: Een wandeling door het universum met Skywalker-avontuur

PS5 Lego Star Wars PS5

Functies:

  • Speel door elk van de negen Star Wars-avonturenfilms in een glanzende nieuwe LEGO-videogame die vergelijkbaar is met een andere.
  • Neem de duik in spannende Lego Star Wars-universums, spannende avonturen, goede humor en meer dan ooit.
  • Spelers hebben de mogelijkheid om consequent een reis naar elke planeet te maken, op elk verzoek, wanneer.
  • Hoogtepunten veel van de beweegbare personages in het universum. Blader door een leger van legendes zoals Luke Skywalker, Koi Gon Jinn, Chiwaka, Leah Argana en Po Damron, of ga naar de wolk als Dartwood, Kellogg’s, Dartmoor, Keizer Palpatine, en dat is nog maar het begin.
  • Ongeacht of aan wal of in de ruimte, veel voertuigen uit het universum zijn van jou naar Command. Spring op lichte snelheid in de Millennium Falcon, vlieg met de t-47-vliegsnelheid terwijl je AT-AT-walkers neerbrengt op Hot en vecht tegen first Order-tie-kanshebbers in de oppositie X-Wings.
  • Het is de beroemdste LEGO Star Wars-ervaring tot nu toe!

Lego Star Wars voor PS5

De komende generatie aankomst van het spel publiceert bijna, de eerste bloot te leggen van de voortdurende interactie vandaag tijdens Games Opening Night Live. De voortdurende interactie tribunes hoe de LEGO games vernieuwen voor een ander tijdperk en ontwikkeld. Lego Star Wars: The Skywalker Saga’s nieuwe trailer toonde een deel van de bekende gereproduceerde scènes, interactiviteit en humor die komen gaan.

Profiteer veel meer van Lego Star Wars

En, geloof ik, hoewel, aan het begin van deze generatie, er misschien verbazingwekkende goede punten en een aantal goede argumenten, tegen het einde van deze generatie dat waarschijnlijk anders zal zijn. Ik denk dat met de snellere stapelsnelheden en de kracht, het zal toestaan dat veel grotere universa worden gemaakt en aanzienlijk meer, informatie te stapelen en gestreamd tijdelijk, die zal leiden tot een aantal echt epische games.

Bundle

Buy together now for $69.99

Conclusie

Ongelijk aan de meeste Lego computerspellen waarin spelers nodig om vooruitgang te boeken door het verhaal in een rechte verzoek, elke scène zal vijf verhaal missies, het maken van een totaal van 45 levels, onderscheiden van zes niveaus voor elke scène in het verleden games. Battle is vernieuwd uit het verleden titels, bijvoorbeeld, lightsabre wielders momenteel gebruik te maken van een assortiment van combo’s met lichte aanvallen, gewichtige aanvallen, en Force beweegt, en blaster personages met een over-the-shoulder camera (een punt gemarkeerd in een aantal derde-individuele shooter games).

About PS5 Bundles

PS5 Bundles

PS5 Bundles is an unofficial console resource operated by fans of Sony Playstation and its games. We actively work with publishers, including Sony, helping to bring essential PS5 news to the community.  PS5 Bundles provides the latest PlayStation 5 content for an international audience including bundle deals, PS5 accessories, game reviews and previews, news, game guides, accessories, FAQs and much more. PS5 Bundles was originally established early 2012, covering rumours and details about the console, PS5 Bundles has grown to become one of the largest online PS5 magazine. We are an independent source for PS5 Deals in the community and we are not officially affiliated with the Sony Corporation.