PS5 Madden NFL 21 Bundel | PS5Bundles.nl
PS5 Bundels

PS5 Madden NFL 21 Bundel

PLaystation Madden NFL 21 gameplay
Written by PS5 Bundles

EA Sports lanceert Madden NFL 21 op PlayStation 5 Next Generation Consoles Versie

De PS5 versie van Madden NFL 21 is een integratie van Next-Gen Stats. Als u het negeren, Next-gen Stats is een authentieke wereld technologie die RFID-chips gebruikt in de schouder van de game speler pads om een exacte, authentieke-time analyse van on-field prestatie te geven. Dit betekent dat taken zoals snelheid, acceleratie en fysieke mobiliteit bij het maken van de Madden Games nu direct en nauwkeurig beschikbaar zijn voor EA Sports. Het moet zorgen voor meer authentieke animaties, nauwkeuriger statistieken, beter lopen, betere ontharing, en een volledig overzicht van elk aspect van de gameplay in het algemeen.

PLaystation Madden NFL 21 gameplay

Madden NFL 21 Gameplay

Dankzij de toenemende pk’s van de PS5 is een van de spannendste updates (naar mijn mening) het overzicht van de crowd en side-line spelers. Ik kan niet staan hoe iedereen in de tribunes eruit ziet als een kartonnen patroon of hoe elke speler op de zijlijn is onbekend met gewone lage kwaliteit gezichten en lichaam patronen. Dat dacht hij ook.

Er is een grote update in play calling. Alle van de volgende generatie statistieken tracking’s zal dramatisch optellen, maar in het bijzonder, zult u nu in staat zijn om de drama’s markeren als uw favoriete keuze voor directe toegang (goede dank!) En zelfs dat is de sleutel, prominente speler dus als je top wide receiver net geactiveerd hun Superstar kwalificatie en het is warm genoeg op het moment, u naar dat deel van het draaiboek waar u iets geschikts te vinden. De nadruk wordt gelegd op het krijgen van de bal in plaats van te gaan door formaties en routes om het te vinden.

Madden NFL 21 Playstation

Een van de “meer kleine” updates die ik zou willen benadrukken is de replay systeem in de laatste Madden NFL 21 spel. Als je Madden minstens één keer in de afgelopen vijf jaar hebt gespeeld, weet je dat de manier waarop het spel werkt niet erg goed en hoogtepunten niet goed is. Zelden is het eigenlijk laten zien de beste speelt, en de camera hoek maakt het onmogelijk om te vertellen wat er echt aan de hand. Dankzij de statistieken van de volgende generaal lijkt dat te veranderen. En we zijn erg blij met deze verandering, omdat de manier waarop we moeten veranderen nu gevonden in deze volgende generatie consoles versie, en fans zijn reikhalzend uit.

Player Movement is niet de enige gameplay ontwikkeling met Madden NFL 21 op de PS5. Naast volgens de EA, Play-Calling – dat wil zeggen, het beheren en navigeren van het spel spreuk-boek van offensieve en defensieve ontwerpen – volgens de EA, Madden is de grootste recensent sinds NFL 15. Spelers zullen in staat zijn om drama’s bladwijzer – een lange applicatie functie die direct slaat hun favoriete selectie op een nieuw tabblad in het spel-calling venster met behulp van een dubbele knop druk. Een andere community aanvraag is voltooid; de speler zal ook breken het spel door welk ontwerp voor hen.

PS5 Madden NFL 21 gameplay

Games graphics zal ook verbeteren, zodat het spel als geheel krijgt een gevoel van leven. Deze zijlijn, die een lang verhaal van het lijden tussen spelanimaties heeft, zal echte spelers, en niet alleen gewone stand-ins demonstreren. Atleten die buiten de grenzen raken, zullen zijwaartse fotografen of zelfs obstakels tegenkomen. En Oldenburg zei dat voor het eerst in stadions, spelers evenementen met muren rond het einde zone zou omvatten dingen als de Lambeau Leap.

Extra functies

 • Toename van de populariteit
  Zet de geschiedenis van de NFL 21 tegen de franchise waar de beslissingen die u maakt zijn op weg naar grootheid.
 • Neem de controle over
  Verbeter moderne toevoegingen aan hardlopen en verbeter je teamstrategie met unieke playbooks.
 • X-Factor 2.0
  Speel met nieuwe X-factor vaardigheden in een lab ontworpen om nieuwe generatie sterren te verhogen.
 • De Werf
  Ga naar de voorkant van de binnenplaats, een gloednieuwe tuin voetbal-geïnspireerde methode in Madden NFL 21 met inbegrip van overmatige gameplay momenten, organisatie commando’s, ook een dapper karakter spel.

Conclusie

Volgende generatie Madden NFL 21 statistieken, of authentieke speler actie, of wat de steno voor, ten minste waarschijnlijk van de gelegenheid gebruik maken om een heleboel problemen tegelijk op te lossen. “We realiseerden ons toen, ‘A-ha,'” zei Grady. We kunnen real-world gegevens, niet meer discussies over ratings en dat soort dingen, maar we kunnen zeggen dat een speler gaat snel lopen voor zijn eigendom, of lopen zijn juridische pad. En het zal bewegen, zoals we eerder deden.

About PS5 Bundles

PS5 Bundles

PS5 Bundles is an unofficial console resource operated by fans of Sony Playstation and its games. We actively work with publishers, including Sony, helping to bring essential PS5 news to the community.  PS5 Bundles provides the latest PlayStation 5 content for an international audience including bundle deals, PS5 accessories, game reviews and previews, news, game guides, accessories, FAQs and much more. PS5 Bundles was originally established early 2012, covering rumours and details about the console, PS5 Bundles has grown to become one of the largest online PS5 magazine. We are an independent source for PS5 Deals in the community and we are not officially affiliated with the Sony Corporation.