PS5 Maneater Bundel | PS5Bundles.nl
PS5 Bundels

PS5 Maneater Bundel

Maneater PS5 Bundle
Written by PS5 Bundles

Maneater Shark RPG Next-Generation Console Game Geniet van 4K HDR met 60 FPS op PS5

Maneater is een actie-RPG voor één speler, gebaseerd in de onvergeeflijke wateren van de Gulf Coast. Naast wordt bedreigd op elke diepte, moet je vechten om te overleven op volle zee. Uw tools zijn gewoon uw nieuwsgierigheid, je kaak, en een buitengewone vermogen om te ontwikkelen tijdens het voeden. Iets anders staat op het menu… doden of doden.

Ps5 Maneater Gameplay

Beginnend als een klein haaienspel, heb je de taak om de harde wereld te verlaten door de weg van het ecosysteem te volgen. Om dit te doen moet je een grote en diverse open wereld vinden waarin je veel vijanden onder ogen ziet. Zowel mensen als dieren in het wild. Vind de beste middelen en je zich ontwikkelen veel verder dan de bedoelingen van de natuur, het aanbieden van de speler om de haai voor te bereiden in zijn stijl.

PS5-gameplay

Ga er maar van uit dat je beweegt als een non-stop haai met meer betrouwbare graphics, prestaties en klinkt als een geweldige ervaring op alle dingen die geweldig zijn. Dit is mogelijk omdat de Maneater is ontwikkeld voor de PS5. Niet alleen dat, maar de verbeterde versie zal volledig gratis beschikbaar zijn. Voor niets kunnen spelers van de volgende generatie genieten van 4K HDR met 60 fps terwijl ze proberen de voedselketen met haaien te duwen. Opgroeien en het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden is nooit leuk. U bent voortdurend op zoek naar kusten voor andere roofdieren en haaien in de oceaan. Het is een goed moment om deze actie te kunnen bekijken op de volgende generatie console.

Met een framerate tank als een sleepboot als er veel op het scherm, de titel soms worstelt vanuit een technisch oogpunt. Echter, gedurfde, losse kleuren en verschillende zee-leven gebruikt om het een heldere en snelle bries, en elk deel van de kaart ziet er verbazingwekkend uniek, hoewel de meeste van uw tijd doorgebracht onder water.

Maneater PS5 Tugboat

Maneater_20200522061034

De campagne is onderverdeeld in een reeks hoofdstukken, die u ziet het uitvoeren van een selectie van soortgelijke activiteiten in verschillende gebieden van de kaart. U vindt er pijlen/borden rond een hotelcomplex, een industriegebied en een golfbaan. Elk heeft zijn eigen verschillende zeestrook en zijn omgeving. De vragen zijn bekender, maar het is leuk om de kaart op te ruimen.

Maneater is een gekke fantasie die tot leven is gekomen, Trapper is een of andere manier in slagen om een gekke ShaRkRPG dat is meer dan slechts tien minuten waard van te verzamelen. Het valt niet te ontkennen dat dit een buitenaardse vangst is, maar als het gaat om het standaard open-wereld actiespel, is er veel vis in de oceaan.

Het is vermeldenswaard dat mensen die fysieke kopieën van de Maneater hoeven geen zorgen te maken dat zolang de consoles een schijf hebben, de schijf niet in staat zal zijn om te werken op de volgende generatie consoles. Tripper bevestigde in de FAQ dat alles wat je hoeft te doen is “steek je schijf in je next-gen console en download een bijgewerkte game om te spelen.” PC-spelers krijgen begin 2021de nieuwste updates van de volgende generatie. Tripper zei dat hij zou meer details over de stijging in de komende maanden te delen.

Functies:

 • Open, ontdek en maak je klaar in Open World Action RPG!
 • Voer een volledig verhaal uit, de verhaalgedreven campagne van Chris Parnell.
 • Voer mensen, eet voedingsstoffen en vind zeldzame haaienprooi voor de evolutie van het verleden dat de natuur voor zich bestemd.
 • Verken 7 belangrijke gebieden, waaronder de Gulf Coast,resortstranden, industriële dokken, volle zee en meer. Ervaar de wereld van het leven met een volledige dag / nacht cyclus.
 • Hunter partijen en het systeem van genade – het menselijk ras! Strijd tegen een verscheidenheid aan roofdieren, variërend van een kleine heuvel tot een kustwacht!
 • Cathartic Oorlog
 • Neem deel aan de open wereld
 • Entertainment
 • Interessante evolutie
 • Ray Tracing (Ray Tracing) Ondersteuning
 • Nieuwe effecten van verlichting om haaienaanvallen nog angstaanjagender te maken
 • Profiteer van grafische inwisseling en framesnelheid
 • Huidige genie games kunnen staan op PS5
 • Grote hitters, monitor-achtige games zal mijn naam noemen

About PS5 Bundles

PS5 Bundles

PS5 Bundles is an unofficial console resource operated by fans of Sony Playstation and its games. We actively work with publishers, including Sony, helping to bring essential PS5 news to the community.  PS5 Bundles provides the latest PlayStation 5 content for an international audience including bundle deals, PS5 accessories, game reviews and previews, news, game guides, accessories, FAQs and much more. PS5 Bundles was originally established early 2012, covering rumours and details about the console, PS5 Bundles has grown to become one of the largest online PS5 magazine. We are an independent source for PS5 Deals in the community and we are not officially affiliated with the Sony Corporation.