PS5 Nioh 2 Collectie Bundel | PS5Bundles.nl
PS5 Bundels

PS5 Nioh 2 Collectie Bundel

Nioh Collection PS5
Written by PS5 Bundles

De Nioh 2-collectie voor PlayStation 5

Nioh 2 krijgt zijn weg naar PlayStation 5. De Nioh Collection remasters titels met 4K onderhoud ook tot 120 frames per seconde. Elk spel is gebundeld met vol met zijn DLC, en kopers van de volgende vermelding in de bestelling in staat zal zijn om een gratis van de kosten van de volgende generatie console te nemen. Elke remaster zal klaar zijn om individueel te winkelen of als onderdeel van de uitgebreide Nioh Collection om het vierde festival van de franchise te markeren.

The Nioh Collection - PlayStation 5
Was $69.00
Now $59.26
You Save $9.74
Price Last Updated 3:11pm, 13th April 2021 (More Info)

De Nioh Collection Gameplay
The Nioh Collection - PlayStation 5
Was $69.00
Now $59.26
You Save $9.74
Price Last Updated 3:11pm, 13th April 2021 (More Info)

Lee meldt zich af door de volgers te bedanken voor zijn deelname aan Team Ninja op zijn reis. Ik wil onze oprechte dank voor de ondersteuning van de Nioh-serie en ons team door middel van deze lange ook de geweldige reis te tonen. Als een teken van ons plezier, dachten we dat er geen veel manier om de Nioh-serie te vieren, een zo dicht en dierbaar voor ons hart dan remastering het volledige verhaal voor zowel deskundigen als verse spelers om te genieten van het gebruik van de meest geavanceerde hardware.

Nioh Collection PS5

Als je Nioh 2 al hebt gespeeld, zul je blij zijn te verrassen dat je investering op PS4 je recht geeft op een gratis upgrade op PS5. Dit verwijst ook naar het basisspel en elke DLC die je hebt gekocht. De eerste Nioh zal niet beschikbaar zijn voor hetzelfde, met Nioh Remastered beschikbaar als een aparte aankoop op PS5. De Complete Edition is apart te koop op PS5, dus je moet de respectievelijke PS5-versie of de volledige Nioh-collectie kopen.

De spannende afsluiting van de Nioh Collection verhaal en op een aantal van de meerdere uitdagende missies. Ook moeilijke tegenstanders in de volledige serie, samen met een extra uitdaging niveau dat zelfs de meest ervaren ex-soldaat een run voor hun geld zal geven. Hoewel je nog wat tijd hebt om deze climactische uitbreiding te plannen, wilde ik een deel van de verhaalcontext geven om je een idee te geven over wat je te wachten staat in dit volgende DLC-hoofdstuk.

Het zal ook bogen op een veel verbeterde laadsnelheid dankzij de SSD opgenomen in sony’s nieuwste console, wat betekent dat spelers zullen moeten lijden aan een verontrustende wachttijden na het niet te doden een van de straffen van het spel bazen. Om te laten zien hoeveel dit betekent voor de actie, een nieuwe video op de echte Nioh Twitter-account onthult de verbeterde laadtijden door middel van een stukje gameplay van Nioh 2.

Functies

  • Trotseer de dood ook Unleash your Twilight. In deze uitgebreide selectie reis je door het Japanse Sengoku-tijdperk om nachtmerrieachtige tegenstanders en legendarische vechters te bekijken in het zinderende snelle hardcore gevecht.
  • Beheers het idee van de samurai in Nioh en laat je interne duisternis los in Nioh 2 – elke vakkundig geremasterde inclusief verbeterd voor PS5.
  • Vind de perfecte Nioh saga met volledige zes belangrijke ontwikkelingen inbegrepen. Vecht tegen de Yokai-dreiging met een gerichte 120fps* met zeer snelle starttijden. (*gameplay op 120fps heeft een compatibele monitor nodig die deze functie kan voortzetten)

Conclusie

Nioh 2 full Edition voor PS5 bevat alle drie de DLC-uitbreidingen. De Nioh Collection bevat ook geremasterde items, inclusief alle DLC-titels, alleen beschikbaar op PS5. Alle titels zijn toegankelijk op PS5 ondersteunen 4K-resolutie en tot 120fps gameplay, met het geschenk om je gegevens over te dragen van de PS4-versie naar playstation 5 versie.

About PS5 Bundles

PS5 Bundles

PS5 Bundles is an unofficial console resource operated by fans of Sony Playstation and its games. We actively work with publishers, including Sony, helping to bring essential PS5 news to the community.  PS5 Bundles provides the latest PlayStation 5 content for an international audience including bundle deals, PS5 accessories, game reviews and previews, news, game guides, accessories, FAQs and much more. PS5 Bundles was originally established early 2012, covering rumours and details about the console, PS5 Bundles has grown to become one of the largest online PS5 magazine. We are an independent source for PS5 Deals in the community and we are not officially affiliated with the Sony Corporation.