PS5 No Man's Sky Bundel | PS5Bundles.nl
PS5 Bundels

PS5 No Man’s Sky Bundel

No Man's Sky PS5 Bundle
Written by PS5 Bundles

Ervaar haptische feedback in No Man’s Sky op PlayStation 5

Met name op de PS5 zal No Men’s Sky Console profiteren van unieke functies, zoals een dual-sense controller. De suggestieve haptische feedback stelt u in staat om het genot van uw multi-tool te behandelen wanneer u verheven schildwachten of tunnels opblaast of delen van een gebouw van de ene plaats naar de andere overdraagt. Trouwens, No Man’s Sky zal binnenkort uitkomen op PS5 en ondersteuning bieden voor 3D-audio. Natuurlijk zal de PS5 SSD de laadtijden sterk verbeteren. Kromtrekken zal 10 keer sneller zijn en de initiële opstartconfiguratie is aanzienlijk verbeterd. Je de PSVR-versie ook op de PS5 uitvoeren met achterwaartse compatibiliteit. De online multiplayer ondersteunt maximaal 32 spelers en de update introduceert ook cross-play, zodat je schaamteloos met meer vrienden dan ooit tevoren de nieuwe wereld in gaan.

Alien World Planet Bezoek

het is vooral verrassend, letterlijk, niemand anders heeft gezien de eerste ontwaken volledig ondergedompeld in de buitenaardse wereld. Alles heeft een nieuwe focus: de manier waarop planten bewegen en draaien in barre weersomstandigheden, de manier waarop de aarde wordt gesneden, en de manier waarop de wind waait, de enorme vista verspreid over giftige interstellaire vernietiging ۔ Het is allemaal mooi voor de eerste vlucht uit de ruimte.

No Man's Sky PS5 Bundle

No Man’s Sky Animals Attack

Van mijn kant, ik ben een alleen-speler, kiezen om extra wortels te nemen in de mooiste werelden en nooit meer bouwen dan ik nodig heb. Ik ben een grote stadsjongen in het echte leven. In No Man’s Sky heb ik zin in een dikke olifant van 40 hectare, een soort ruimteezel die ik Horace heb genoemd. Ik heb eieren en melk geoogst van dieren op de roze en witte wereld waar ik het afgelopen jaar naar huis ga. Zelfs als het universum groter wordt, ga ik naar Anomaly om te handelen, een nieuw schip te kopen en rond te hangen met buitenlanders, maar het huis wordt met rust gelaten.

Dream House op een dromerige planeet

In de laatste update, enkele van de zelfvoorzienende agrarische aspecten van mijn kleine huis mogelijk waren. Buiten dat, voel ik me meer bevoegd om dit leven te ondersteunen, is er ruimte om terug te komen en te ondersteunen, en om het te verbeteren voor de vreemdeling helpers die leven met mij, dat is zeer gemakkelijk te bereiken.

Functies

 • Een open universum, of het nu een verre berg is of een planeet die aan de horizon hangt, je er heen gaan.
 • Exploratie is kijken naar dingen die je nog nooit eerder hebt gezien – neem een kijkje op de vaste zonnestelsel en catalogus unieke nieuwe vormen van leven.
 • Overleven op een gevaarlijk front – Van dog fight in space tot first fry fight op een planeetniveau, je zult het opnemen tegen vijanden die klaar staan om je te verslaan.
 • Bereid je voor op een epische reis – Verzamel waardevolle grondstoffen op het oppervlak van de planeten en handel schepen, pakken en tassen die je naar je bestemming in de sterren brengen.
 • Deel uw gegevens – U nemen om uw gegevens te delen met verschillende leden / vrienden, identificeren, en deelnemen aan hen op de Galactic-Map, die altijd is verbonden met uw PSN-ID.
 • Ontdek het universum van mogelijkheden: Met behulp van meer dan 18.446.744.073.709.551.616 mogelijke planeten (18 quintals) biedt No Man’s Sky galaxy spelers een ongeëvenaarde kans om zo’n wereld te verkennen. Die is nog nooit eerder gevonden. De zoektocht is volledig soepel, zonder laadschermen, of u nu vliegt van de ruimte naar het oppervlak van een planeet of zelfs bewegen tussen zonnestelsels.
 • Ontdekking delen: Elk een speelt No Man’s Sky op de volgende generatie van dezelfde onontdekte melkweg. Naarmate jullie verder komen, zullen jullie talloze zonnestelsels, planeten, levensvormen en meer ontdekken. Je je geweldige uiterlijk ook delen met de deelfuncties van het PlayStation 5-systeem.
 • Massale ruimte oorlogvoering: Doe mee aan de gevechten tussen de facties die de melkweg bezetten en vijanden maken en allianties vormen. Neem deel aan dappere aanvallen op handelskonvooien en dappere aanvallen op hoofdschepen, claimen beloningen en upgrade je wapens. Maar pas op: het helpen van een groep kan je vijanden je status geven.
 • Ruil je een weg door de melkweg: Geweld is niet de enige manier om te slagen. Het ontdekken van zeldzame middelen en de handel ze waar ze het meest waardevol zal u helpen om een fortuin te accumuleren waardoor u upgraden en uitwisselen schepen die meer goederen kunnen dragen op elk gewenst moment. De prijzen zullen fantastisch zijn, maar je drijft het risico van het aantrekken van de aandacht van verschrikkelijke ruimte criminelen.
 • Bereid je voor op de zoektocht: Door het upgraden van uw motoren, u sneller reizen, het bevorderen van de fronten van de bekende melkweg. Het upgraden van uw pak zal u helpen beschermen tegen straling en extreme omgevingen die voorbereidingen elimineren.
 • Ontdek de sociale melkweg: De melkweg is een levende, ademende ruimte, met koopvaardijkaravanen die tussen sterren, piraten, politie en militaire schepen reizen, altijd klaar voor actie, en het ontmoeten van planetair leven. Elke speler in No Man’s Sky heeft dezelfde melkweg gedeeld. Misschien ziet u de resultaten van hun acties, evenals uw eigen?

Conclusie

De next-gen versie van No Men’s Sky zal profiteren van de nieuwe hardware. Het spel draait op 4K-resolutie met 60 frames per seconde, snelle laadtijden en ondersteuning voor cross-play. De PS5-versie van het spel biedt een diepgaande ervaring om te profiteren van DualSense haptische feedback en Plus 3D draadloze headsettechnologieën. Het spel zal bovendien grafische verbeteringen hebben, die klaar zullen zijn voor PS5-spelers.

BundleList priceDeals
Playstation VR & Gran Turismo Sport Bundle (1TB Console + VR Headset + Gran Turisomo)$279.99 Check deal
Playstation VR Bundle (1TB Console + Astro Bot + Moss Bundle)$329.95 Check deal
Playstation VR + 1 Game Bundle (Marvel's Iron Man)$349.99 Check deal
Playstation Slim 1TB Console Only (NO BUNDLE)$354.00 Check deal
Playstation VR + 2 Game Bundle (1TB Console + Mega Blood + Truth Everybodys Golf)$384.99 Check deal
Playstation Fornite Bundle (1TB Console with Fortnite)$398.88 Check deal
Playstation Black Friday Bundle (1TB Console + Grand Theft Auto V + The Last of Us)$399.99 Check deal
Playstation Pro 1TB Console Only (NO BUNDLE)$399.99 Check deal
Playstation Grand Theft Auto V GTA Bundle (1TB Slim Console + GTA V)$406.79 Check deal
Playstation 3 game bundle (1TB Console with The Last of Us, God of War, Horizon Zero Dawn)$428.20 Check deal
Playstation VR starters Bundle (1TB Slim Console + VR accessories)$465.99 Check deal
Playstation Holiday 3 Game Bundle (1TB Slim with Last of Us, God of War, Horizon Zero Dawn))$474.88 Check deal
Playstation Holiday 1 Game Bundle (1TB Slim with Spider-Man)$477.00 Check deal
Playstation VR Bundle (1TB Console + Creed: Rise to Glory + Superhot Bundle)$489.99 Check deal
Playstation Modern Warfare Bundle (1TB Pro Console + Call of Duty: Modern Warfare Bundle)$529.00 Check deal
Playstation NHL 2020 Bundle (1TB Pro Console + NHL 2020)$529.99 Check deal
Playstation Death Stranding Bundle (1TB Pro Console + Death Stranding)$533.56 Check deal
Playstation The Elder Scrolls V: Skyrim VR Bundle (1TB Pro + Skyrim)$549.99 Check deal
Playstation The Last of Us Bundle (1TB Pro Console + The Last of Us)$553.80 Check deal
Playstation VR + 5 Game Bundle (1TB Console + 5 VR games)$579.00 Check deal
Playstation Red Dead Redemption 2 Bundle (2TB Pro Console + SSD + Red Dead Redemption 2)$599.00 Check deal
Playstation Game of the Year Bundle (1TB Console + Modern Warfare + Spider-Man)$638.00 Check deal
Playstation Pro Enhanced SSD Bundle (2TB Pro Console + SSD + Dualshock 4 Controller)$739.99 Check deal
Playstation VR Mega Bundle (1TB Slim Console + VR Headset + Camera + 8 Games)$1,019.99 Check deal
Playstation VR Move Controller Bundle (1TB Slim Console + VR Headset + Camera + VR Move + 5 Games)$1,027.50 Check deal

Playstation 5 console specs

FeatureDetails
CPUThe heart of the PS5 will be the processing power that it uses to create the experiences of the next generation. The PS5 is going to use AMD’s Zen 2 CPU technology that encompasses 8 cores and 16 threads here. (8x x86-64-AMD Ryzen Zen 2 cores)
GPUAMD Radeon RDNA 2-based graphics engine with hardware acceleration for ray tracing. 36 compute units at a variable frequency up to 2.23 GHz (10.28 teraflops).
Memory interfaceThe amount of RAM in the PS5 is about what we expected, given modern PC comparisons, but it’s a lot of RAM for a video game console,16 GB GDDR6 / 256-bit and 448 GB/s bandwidth.
StorageThe PS5 will come with a SSD (Solid State Drive) which will improve load times dramatically. Custom 825 GB SSD, PCIe 4.0. I/O throughput is 5.5 GB/s (read), typical 8-9 GB/s (compressed). Optional external storage via USB SSD Drive, NVMe expansion bay.
Optical driveThe PS5 will include a disc drive, or it won’t. There are two models to choose from, standard or Digital Edition. Standard it comes with 4K Ultra HD Blu-ray optical drive.
VideoWith the PS5, 4K will be the standard and comes with HDMI 2.1 (support for 4K 120 Hz TVs, 8K TVs, VRR).
AudioAudio is a key feature to really push the next-gen experience with PS5 and Tempest 3D AudioTech.
NetworkPS5 will ship with Wi-Fi 6 802.11 AX standard which is a big deal! WiFi 6 is a huge improvement and changes the whole game basically. WiFi 6 (802.11ax) has better latency and for gaming that is critical.

About PS5 Bundles

PS5 Bundles

PS5 Bundles is an unofficial console resource operated by fans of Sony Playstation and its games. We actively work with publishers, including Sony, helping to bring essential PS5 news to the community.  PS5 Bundles provides the latest PlayStation 5 content for an international audience including bundle deals, PS5 accessories, game reviews and previews, news, game guides, accessories, FAQs and much more. PS5 Bundles was originally established early 2012, covering rumours and details about the console, PS5 Bundles has grown to become one of the largest online PS5 magazine. We are an independent source for PS5 Deals in the community and we are not officially affiliated with the Sony Corporation.