PS5 Planet Coaster Bundel | PS5Bundles.nl
PS5 Bundels

PS5 Planet Coaster Bundel

planet coaster ps5 bundle
Written by PS5 Bundles

Planet Coaster op PlayStation 5

Deze Console Edition van Planet Coaster is een PlayStation 5 game die je dit jaar mag spelen. De console release van dit jaar 2020 PC titel zal binnenkort een volledige blik op het aanpassen van de dual-suns controller te zitten in de handen van velen van ons, wat betekent dat de ontwikkelaar Frontier heeft in een ton van het werk om ervoor te zorgen dat ze laten het goed werken.

Bundle

Planet Coaster - PlayStation 5 Edition
Buy together now for $49.99

De ontwikkelaar heeft het spel voor de PS5-console verbeterd om ervoor te zorgen dat alle spelers creatieve vrijheid, simulatiediepte en de verbazingwekkende charme van de planet coaster kunnen ervaren, hoewel ze van de console spelen. Spelers die ervoor kiezen om te upgraden naar de PlayStation 5, profiteren van het comfort van hun bank met de volgende generatie geavanceerde grafische vaardigheden, snellere laadtijden en de volgende generatie geavanceerde 4K-ervaringsconsoles. We ondersteunen graag de volgende generatie consoles en we zijn op zoek naar hun vaardigheden om je de beste achtbaanparkervaring te bieden die je ooit op een console hebt gezien.

Gameplay

De waarheid wordt verteld, in een spel als dit, de graphics en audio presentatie achterblijft. Het maken van uw themapark is erg leuk sinds de vroege dagen van de Rollercoaster Tycoon en de Belfrough Frog themapark, en het zal blijken te zijn het geval hier – geen twijfel over bestaan. Onze grootste angst voor de preview sessie is hoe de controle methode interfereert met de stroom van het spel, maar het lijkt helemaal niet te gebeuren. Als onze toegewezen tijd om is, willen we onze parken verder brengen. En het is zo goed als het groeit, natuurlijk.

Verrassend genoeg zijn we grote fans van achtbanen hier op de Frontier, zodat het team zich kan onthouden van hun persoonlijke ervaringen van hun favoriete parken en attracties tijdens de voorbereiding van de Planet Coaster: Console Edition. Onze opgedaan interesse, kennis en vaardigheden van het werken in een vorig themapark, die hielp het spel in leven te houden.

De Planet Coaster is een spel van het bouwen en beheren van een themapark, en alles wat daarbij hoort, waardoor je een stuk land, veel dingen te doen, en een kans om het bos te runnen met je verbeelding. Van het maken van attracties en het opzetten van winkels en eetstalletjes, het regelen van personeel en het repareren van decoraties, je moet ervoor zorgen dat mensen een goede tijd hebben.

planet coaster ps5 gameplay

Zo veel als we misschien graag een goede pretpark sim, hoewel, het is eerlijk om te zeggen dat ze een stijl die niet erg veel consoles te krijgen – en meer recent tot relatief recent, dergelijke sport console poorten een van hen had een neiging. Massaal onderdrukt, of zo vreemd en fantastisch om te slagen, waren ze niet in staat om te storen. Niet zo met Planet Coaster: Console Edition. Aangezien alles lijkt te zijn “gebouwd vanaf de grond omhoog” om een breed scala van console controllers, de interface in dit spel is verrassend eenvoudig te gebruiken in onze vrij korte ervaring – het leek het perfecte park. Maak luchtapparatuur. Ja, dat klinkt best klote voor mij, ziet er ook fantastisch uit voor mij.

Spelkenmerken:

 • Begin op een diepe, lonende carrièremodus, pak uitdagende scenario’s aan of creëer het achtbaanpark van je dromen in een onbeperkte sandbox.
 • Met honderden vooraf gebouwde kogelprints kunnen spelers van elk vaardigheidsniveau snelgroeiende parken creëren. Als je wilt, spring en doe wat je wilt.
 • Pas sculpturale landschappen, landschappen en buig je creatieve spieren met stukconstructie. Maak eenvoudig uw perfecte achtbaanpark.
 • Bezoek Frontier Workshop en download de eindeloze bron van ongelooflijke creaties, of deel je ontwerpen met de wereld
 • Carrière, waarin spelers de rol van pretparkmanager op zich nemen.
 • Sandbox, waarmee spelers hun park kunnen bouwen op een stuk grond.
 • Uitdaging, die betrekking heeft op zandbak, maar met voortdurende moeilijkheden.
 • Je park, je pad:
 • Begin aan een diepe, lonende carrièremodus, pak uitdagende scenario’s aan of creëer het achtbaanpark van je dromen in een onbeperkte sandbox.
 • Neem je creativiteit weg: Scriptscènes, pas het landschap aan en bouw je creatieve spieren in stukken. Maak eenvoudig uw perfecte achtbaanpark.
 • Aanmoediging en aanmoediging: Bezoek Frontier Workshop en download de eindeloze bron van ongelooflijke creaties, of deel je ontwerpen met de wereld.

BundleList priceDeals
Playstation VR & Gran Turismo Sport Bundle (1TB Console + VR Headset + Gran Turisomo)$279.99 Check deal
Playstation VR Bundle (1TB Console + Astro Bot + Moss Bundle)$329.95 Check deal
Playstation VR + 1 Game Bundle (Marvel's Iron Man)$349.99 Check deal
Playstation Slim 1TB Console Only (NO BUNDLE)$354.00 Check deal
Playstation VR + 2 Game Bundle (1TB Console + Mega Blood + Truth Everybodys Golf)$384.99 Check deal
Playstation Fornite Bundle (1TB Console with Fortnite)$398.88 Check deal
Playstation Black Friday Bundle (1TB Console + Grand Theft Auto V + The Last of Us)$399.99 Check deal
Playstation Pro 1TB Console Only (NO BUNDLE)$399.99 Check deal
Playstation Grand Theft Auto V GTA Bundle (1TB Slim Console + GTA V)$406.79 Check deal
Playstation 3 game bundle (1TB Console with The Last of Us, God of War, Horizon Zero Dawn)$428.20 Check deal
Playstation VR starters Bundle (1TB Slim Console + VR accessories)$465.99 Check deal
Playstation Holiday 3 Game Bundle (1TB Slim with Last of Us, God of War, Horizon Zero Dawn))$474.88 Check deal
Playstation Holiday 1 Game Bundle (1TB Slim with Spider-Man)$477.00 Check deal
Playstation VR Bundle (1TB Console + Creed: Rise to Glory + Superhot Bundle)$489.99 Check deal
Playstation Modern Warfare Bundle (1TB Pro Console + Call of Duty: Modern Warfare Bundle)$529.00 Check deal
Playstation NHL 2020 Bundle (1TB Pro Console + NHL 2020)$529.99 Check deal
Playstation Death Stranding Bundle (1TB Pro Console + Death Stranding)$533.56 Check deal
Playstation The Elder Scrolls V: Skyrim VR Bundle (1TB Pro + Skyrim)$549.99 Check deal
Playstation The Last of Us Bundle (1TB Pro Console + The Last of Us)$553.80 Check deal
Playstation VR + 5 Game Bundle (1TB Console + 5 VR games)$579.00 Check deal
Playstation Red Dead Redemption 2 Bundle (2TB Pro Console + SSD + Red Dead Redemption 2)$599.00 Check deal
Playstation Game of the Year Bundle (1TB Console + Modern Warfare + Spider-Man)$638.00 Check deal
Playstation Pro Enhanced SSD Bundle (2TB Pro Console + SSD + Dualshock 4 Controller)$739.99 Check deal
Playstation VR Mega Bundle (1TB Slim Console + VR Headset + Camera + 8 Games)$1,019.99 Check deal
Playstation VR Move Controller Bundle (1TB Slim Console + VR Headset + Camera + VR Move + 5 Games)$1,027.50 Check deal

Playstation 5 console specs

FeatureDetails
CPUThe heart of the PS5 will be the processing power that it uses to create the experiences of the next generation. The PS5 is going to use AMD’s Zen 2 CPU technology that encompasses 8 cores and 16 threads here. (8x x86-64-AMD Ryzen Zen 2 cores)
GPUAMD Radeon RDNA 2-based graphics engine with hardware acceleration for ray tracing. 36 compute units at a variable frequency up to 2.23 GHz (10.28 teraflops).
Memory interfaceThe amount of RAM in the PS5 is about what we expected, given modern PC comparisons, but it’s a lot of RAM for a video game console,16 GB GDDR6 / 256-bit and 448 GB/s bandwidth.
StorageThe PS5 will come with a SSD (Solid State Drive) which will improve load times dramatically. Custom 825 GB SSD, PCIe 4.0. I/O throughput is 5.5 GB/s (read), typical 8-9 GB/s (compressed). Optional external storage via USB SSD Drive, NVMe expansion bay.
Optical driveThe PS5 will include a disc drive, or it won’t. There are two models to choose from, standard or Digital Edition. Standard it comes with 4K Ultra HD Blu-ray optical drive.
VideoWith the PS5, 4K will be the standard and comes with HDMI 2.1 (support for 4K 120 Hz TVs, 8K TVs, VRR).
AudioAudio is a key feature to really push the next-gen experience with PS5 and Tempest 3D AudioTech.
NetworkPS5 will ship with Wi-Fi 6 802.11 AX standard which is a big deal! WiFi 6 is a huge improvement and changes the whole game basically. WiFi 6 (802.11ax) has better latency and for gaming that is critical.
Bundle

Planet Coaster - PlayStation 5 Edition
Buy together now for $49.99

About PS5 Bundles

PS5 Bundles

PS5 Bundles is an unofficial console resource operated by fans of Sony Playstation and its games. We actively work with publishers, including Sony, helping to bring essential PS5 news to the community.  PS5 Bundles provides the latest PlayStation 5 content for an international audience including bundle deals, PS5 accessories, game reviews and previews, news, game guides, accessories, FAQs and much more. PS5 Bundles was originally established early 2012, covering rumours and details about the console, PS5 Bundles has grown to become one of the largest online PS5 magazine. We are an independent source for PS5 Deals in the community and we are not officially affiliated with the Sony Corporation.