PS5 Spirit of The North Bundle | PS5Bundles.nl
PS5 Bundels

PS5 Spirit of The North Bundle

Spirit of the North PS5
Written by PS5 Bundles

4K Resolution Spirit of The North op PlayStation 5 Verbeterde Hardware

Spirit of the North: Standard Version is een klimaat enterprise game van indie studio Infuse, gebaseerd op een IJslandse folktale game en gecentreerd rond een rode vos. Het spel volgt in de trends die door verwante titels worden gevestigd die zich op het milieu over gameplay zoals het must-play avonturenspel Opdracht of Abzu concentreren, dat een verhaal zonder document of dialoog toont en veel tot interpretatie geeft. De sfeer in Spirit of the North is ook vermakelijk, maar de gameplay is erg flinterdun, maar toch gekoppeld aan zijn collega’s, dat het een extra slaapliedje is dan launch window activiteit.

Spirit of The North Gameplay

Van ijzige toendra’s tot berggroen, de Geest van het Noorden trekt je naar dit fascinerende verhaal door het verhaal van de omgeving te beschrijven, geen vertellers of dialoog inbegrepen. Dit is een enorme wereld om te zoeken, vernoemd naar muurschilderingen die gebeurtenissen uit het verleden beschrijven, ook is er geen mini-map om je te besturen. Alles wat we krijgen zijn specifieke gebied prompts van onze voogd vriend, die ons begeleidt op deze missie als we terug vechten tegen de geestelijke plaag. We zeggen strijd, maar er is hier geen gevecht; deze activiteit wordt bereikt door het oplossen van milieupuzzels. Sommige zijn eenvoudig om mee om te gaan, zoals de combinatie van symbolen tussen sets van beelden, maar het wordt ingewikkelder als je verder gaat.

Spirit of the North Playstation

De remaster lijkt ook te verwachten te profiteren van de bijgewerkte hardware. Hoewel de visuals zeker slim zijn, is er niets om aan te wijzen dat dit een PlayStation 5-game is in plaats van van zijn voorganger; bovendien, geen van de functies van de grote Dual Sense controller worden gedaan in een spel dat zou hebben geholpen van meeslepende resultaten. Het zal zeker helpen van een relevant gebrek aan deelnemer, maar met een aantal die willen een moderne console nog te wachten, Spirit of the North is niet voorbereid om te profiteren van die nederiger bibliotheek, zelfs met een grote beperkte publiek. Comfortabel en ontspannend, meditatie-ervaring, Spirit of the North: Enhanced Version werkt; vergelijkbaar met een videogame, zelfs binnen een genre gebaseerd op eenvoudige gameplay, Is Spirit of the North: Enhanced Edition een vriendelijke, eenvoudige afleiding die moeilijk te rechtvaardigen is voor degenen die echt iets lijken te spelen.

Spirit of the North PS5

Functies

  • Deze third-person adventure game geeft spelers een soepele reis als een rode vos door een rijke en spirituele wereld. Ook in de Geest van het Noorden, spelers worden getrokken in een ervaring van ontdekking en gezelschap.
  • De spelwereld is geïnspireerd door de prachtige en mysterieuze landschappen van IJsland. Ook is het verhaal verweven met verschillende stukken van de Noordse folklore. Een speler geverfd in de bevoegdheden van het noorderlicht is verstrikt met de vos van de ziel. En als ze de toendra oversteken, de ijzige grotten verkennen en de alpengrassen kalmeren, ontdekken ze meer over hun metgezellen en uiteindelijk over zichzelf.
  • Het spel is anders in die zin dat het doelbewust nooit dialoog of verhaal heeft. Spelers zijn nodig om te ademen in hun omgeving om verschillende omgeving puzzels op te lossen ook de betekenis van een vroege beschaving links in vernietiging.
  • Het komt nu in PS5 in een verbeterde editie en kan digitaal en fysiek worden gekocht. De PS5-versie zal geweldige 4K-scènes en een vloeiend 60FPS-patroon bevatten.

Spirit of the North PS5

Conclusie

Infuse Studio heeft een uitstekende baan in het remasteren van Spirit of the North’s visuals voor PlayStation 5, maar hoewel het mooi lijkt, negeert deze release de elementen die een update het meest vereisten. Hoewel de controles krachtig blijven ook je doelen zijn niet regelmatig duidelijk, iedereen klaar om te kijken voorbij dit zal een uitstekend avontuur te winnen in de kern. Als je hebt verkend voor een modern avonturenspel, is Spirit of the North klein maar vriendelijk en ondanks deze gebreken wordt het aanbevolen.

BundleList priceDeals
Playstation VR & Gran Turismo Sport Bundle (1TB Console + VR Headset + Gran Turisomo)$279.99 Check deal
Playstation VR Bundle (1TB Console + Astro Bot + Moss Bundle)$329.95 Check deal
Playstation VR + 1 Game Bundle (Marvel's Iron Man)$349.99 Check deal
Playstation Slim 1TB Console Only (NO BUNDLE)$354.00 Check deal
Playstation VR + 2 Game Bundle (1TB Console + Mega Blood + Truth Everybodys Golf)$384.99 Check deal
Playstation Fornite Bundle (1TB Console with Fortnite)$398.88 Check deal
Playstation Black Friday Bundle (1TB Console + Grand Theft Auto V + The Last of Us)$399.99 Check deal
Playstation Pro 1TB Console Only (NO BUNDLE)$399.99 Check deal
Playstation Grand Theft Auto V GTA Bundle (1TB Slim Console + GTA V)$406.79 Check deal
Playstation 3 game bundle (1TB Console with The Last of Us, God of War, Horizon Zero Dawn)$428.20 Check deal
Playstation VR starters Bundle (1TB Slim Console + VR accessories)$465.99 Check deal
Playstation Holiday 3 Game Bundle (1TB Slim with Last of Us, God of War, Horizon Zero Dawn))$474.88 Check deal
Playstation Holiday 1 Game Bundle (1TB Slim with Spider-Man)$477.00 Check deal
Playstation VR Bundle (1TB Console + Creed: Rise to Glory + Superhot Bundle)$489.99 Check deal
Playstation Modern Warfare Bundle (1TB Pro Console + Call of Duty: Modern Warfare Bundle)$529.00 Check deal
Playstation NHL 2020 Bundle (1TB Pro Console + NHL 2020)$529.99 Check deal
Playstation Death Stranding Bundle (1TB Pro Console + Death Stranding)$533.56 Check deal
Playstation The Elder Scrolls V: Skyrim VR Bundle (1TB Pro + Skyrim)$549.99 Check deal
Playstation The Last of Us Bundle (1TB Pro Console + The Last of Us)$553.80 Check deal
Playstation VR + 5 Game Bundle (1TB Console + 5 VR games)$579.00 Check deal
Playstation Red Dead Redemption 2 Bundle (2TB Pro Console + SSD + Red Dead Redemption 2)$599.00 Check deal
Playstation Game of the Year Bundle (1TB Console + Modern Warfare + Spider-Man)$638.00 Check deal
Playstation Pro Enhanced SSD Bundle (2TB Pro Console + SSD + Dualshock 4 Controller)$739.99 Check deal
Playstation VR Mega Bundle (1TB Slim Console + VR Headset + Camera + 8 Games)$1,019.99 Check deal
Playstation VR Move Controller Bundle (1TB Slim Console + VR Headset + Camera + VR Move + 5 Games)$1,027.50 Check deal

Playstation 5 console specs

FeatureDetails
CPUThe heart of the PS5 will be the processing power that it uses to create the experiences of the next generation. The PS5 is going to use AMD’s Zen 2 CPU technology that encompasses 8 cores and 16 threads here. (8x x86-64-AMD Ryzen Zen 2 cores)
GPUAMD Radeon RDNA 2-based graphics engine with hardware acceleration for ray tracing. 36 compute units at a variable frequency up to 2.23 GHz (10.28 teraflops).
Memory interfaceThe amount of RAM in the PS5 is about what we expected, given modern PC comparisons, but it’s a lot of RAM for a video game console,16 GB GDDR6 / 256-bit and 448 GB/s bandwidth.
StorageThe PS5 will come with a SSD (Solid State Drive) which will improve load times dramatically. Custom 825 GB SSD, PCIe 4.0. I/O throughput is 5.5 GB/s (read), typical 8-9 GB/s (compressed). Optional external storage via USB SSD Drive, NVMe expansion bay.
Optical driveThe PS5 will include a disc drive, or it won’t. There are two models to choose from, standard or Digital Edition. Standard it comes with 4K Ultra HD Blu-ray optical drive.
VideoWith the PS5, 4K will be the standard and comes with HDMI 2.1 (support for 4K 120 Hz TVs, 8K TVs, VRR).
AudioAudio is a key feature to really push the next-gen experience with PS5 and Tempest 3D AudioTech.
NetworkPS5 will ship with Wi-Fi 6 802.11 AX standard which is a big deal! WiFi 6 is a huge improvement and changes the whole game basically. WiFi 6 (802.11ax) has better latency and for gaming that is critical.

About PS5 Bundles

PS5 Bundles

PS5 Bundles is an unofficial console resource operated by fans of Sony Playstation and its games. We actively work with publishers, including Sony, helping to bring essential PS5 news to the community.  PS5 Bundles provides the latest PlayStation 5 content for an international audience including bundle deals, PS5 accessories, game reviews and previews, news, game guides, accessories, FAQs and much more. PS5 Bundles was originally established early 2012, covering rumours and details about the console, PS5 Bundles has grown to become one of the largest online PS5 magazine. We are an independent source for PS5 Deals in the community and we are not officially affiliated with the Sony Corporation.