PS5 The Witcher 3 - Wild Hunt Bundel | PS5Bundles.nl
PS5 Bundels

PS5 The Witcher 3 – Wild Hunt Bundel

Written by PS5 Bundles

The Witcher 3 – Wild Hunt Game of the Year Edition bevat:

  • The Witcher – Wild Hunt spel
  • Hearts of Stone Expansion Pack
  • Bloed- en wijnuitbreidingspakket
  • Alle 16 DLC-bundels die gratis zijn uitgebracht

The Witcher 3 – Wild Hunt

Er is spanning in de lucht en de rook van verbrande dorpen. Het formidabele Rijk van Nilfgaard heeft opnieuw toegeslagen en verwoest de hulpeloze Noordelijke Koninkrijken. De eens zo machtige, die hebben geprobeerd om Geralt te gebruiken voor hun eigen winst, zijn verdwenen. In deze donkere tijden weet niemand wat de toekomst zal brengen, wij die de vrede zullen herstellen en die alleen maar ellende zullen veroorzaken. Maar er ontstaat een kracht die nog donkerder en dodelijker is. De kleine mannen en vrouwen die de Tin Legers leiden niet aan hun conflict te zien als een fluitje van een cent in vergelijking met de Wild Hunt, de mysterieuze dreiging nu op de loer.

The Witcher 3 – Wild Hunt is een unieke combinatie van een niet-lineaire verhaallijn en een open wereld. Het is een fantastische RPG die draait om keuzes van spelers, tactische gevechten en een levendige en meeslepende omgeving. The Witcher 3 wil gamers verleiden met een volwassen verhaal van meer dan 100 uur over Rivia’s professionele monsterjager Geralt.

Speel als de angstaanjagende monsterjager, Geralt van Rivia, in een verontrustende en moreel onverschillige fantasiewereld. Vind het kind van een oude profetie – de sleutel tot het redden of vernietigen van de wereld – in een uitgestrekte open wereld van handelssteden, Viking pirateneilanden, gevaarlijke bergpassen en vergeten grotten. Vernietig je vijanden met een verscheidenheid aan aanpasbare wapens, muterende drankjes en magische spreuken. Jaag op een verscheidenheid aan exotische monsters, van wilde dieren in de bergpassen tot bovennatuurlijke wezens in de schaduw van dichtbevolkte steden.

  • Gebruik je beloningen om je wapens en kleding te upgraden of breng ze door in paardenraces, kaartspellen, vuistgevechten en andere nachtelijke genoegens.
  • De REDengine 3 – speciaal gebouwd voor de huidige generatie consoles – brengt de wereld van The Witcher tot leven als nooit tevoren.
  • Het dynamische weersysteem en de dag- en nachtcyclus beïnvloeden hoe stadsbewoners en de monsters in de natuur zich gedragen.
  • Beïnvloed de wereld als nooit tevoren, dankzij de keuzes die je maken in zowel de belangrijkste en zijverhalen.

The Witcher 3 – Wild Hunt – Hearts of Stone Expansion Pack

Neem de rol van Geralt van Rivia, een professionele monster jager, deze keer ingehuurd om de meedogenloze piraat bandiet Olgierd von Everec leiden – een man met de kracht van onsterfelijkheid – op te laden. Het uitbreidingspakket laat je om te beslissen hoe je de klus te klaren door middel van een wild avontuur dat zal bestaan uit het verzamelen van een bemanning van inbrekers, feesten met een geest voor een nacht en omgaan met de meest bizarre wezens.

Hearts of Stone bevat meer dan 10 uur aan nieuwe avonturen en introduceert nieuwe personages, krachtige monsters, unieke romances en een gloednieuwe verhaallijn die is gemaakt door de eigen keuzes van de gamer. De uitbreiding introduceert ook een nieuw Runewords-systeem dat de gameplay beïnvloedt. Elke Runeword heeft invloed op verschillende in-game mechanica en stelt de speler in staat om te experimenteren met een verscheidenheid aan strategieën en tactieken.

The Witcher 3 – Wild Hunt – Bloed- en wijnuitbreidingspakket

Spelers zullen in staat zijn om in de voetsporen van professionele monster doder Geralt van Rivia voor de laatste keer te volgen en bezoek Toussaint, een oorlog ongerepte gebied waar een mysterieus beest is terroriseren het koninkrijk. The Witcher 3 – Wild Hunt – Bloed en Wijn is een avontuur vol duisternis, plotwendingen, romances en bedrog.

Blood and Wine voltooit The Witcher 3: het is Geralt’s laatste missie. Het uitbreidingspakket bevat meer dan 90 nieuwe quests en meer dan 30 uur gloednieuwe avonturen die gamers zich daarna nog lang zullen herinneren. Er zijn ook tal van functies beschikbaar voor de speler, zoals de dynamische Point of Interest systeem, een nieuwe Gwent dek, nieuwe endgame mutatie mechanica en zelfs een huis voor Geralt … allemaal in een nieuwe regio ter grootte van No Man’s Land. van het basisspel.

BundleList priceDeals
Playstation VR & Gran Turismo Sport Bundle (1TB Console + VR Headset + Gran Turisomo)$279.99 Check deal
Playstation VR Bundle (1TB Console + Astro Bot + Moss Bundle)$329.95 Check deal
Playstation VR + 1 Game Bundle (Marvel's Iron Man)$349.99 Check deal
Playstation Slim 1TB Console Only (NO BUNDLE)$354.00 Check deal
Playstation VR + 2 Game Bundle (1TB Console + Mega Blood + Truth Everybodys Golf)$384.99 Check deal
Playstation Fornite Bundle (1TB Console with Fortnite)$398.88 Check deal
Playstation Black Friday Bundle (1TB Console + Grand Theft Auto V + The Last of Us)$399.99 Check deal
Playstation Pro 1TB Console Only (NO BUNDLE)$399.99 Check deal
Playstation Grand Theft Auto V GTA Bundle (1TB Slim Console + GTA V)$406.79 Check deal
Playstation 3 game bundle (1TB Console with The Last of Us, God of War, Horizon Zero Dawn)$428.20 Check deal
Playstation VR starters Bundle (1TB Slim Console + VR accessories)$465.99 Check deal
Playstation Holiday 3 Game Bundle (1TB Slim with Last of Us, God of War, Horizon Zero Dawn))$474.88 Check deal
Playstation Holiday 1 Game Bundle (1TB Slim with Spider-Man)$477.00 Check deal
Playstation VR Bundle (1TB Console + Creed: Rise to Glory + Superhot Bundle)$489.99 Check deal
Playstation Modern Warfare Bundle (1TB Pro Console + Call of Duty: Modern Warfare Bundle)$529.00 Check deal
Playstation NHL 2020 Bundle (1TB Pro Console + NHL 2020)$529.99 Check deal
Playstation Death Stranding Bundle (1TB Pro Console + Death Stranding)$533.56 Check deal
Playstation The Elder Scrolls V: Skyrim VR Bundle (1TB Pro + Skyrim)$549.99 Check deal
Playstation The Last of Us Bundle (1TB Pro Console + The Last of Us)$553.80 Check deal
Playstation VR + 5 Game Bundle (1TB Console + 5 VR games)$579.00 Check deal
Playstation Red Dead Redemption 2 Bundle (2TB Pro Console + SSD + Red Dead Redemption 2)$599.00 Check deal
Playstation Game of the Year Bundle (1TB Console + Modern Warfare + Spider-Man)$638.00 Check deal
Playstation Pro Enhanced SSD Bundle (2TB Pro Console + SSD + Dualshock 4 Controller)$739.99 Check deal
Playstation VR Mega Bundle (1TB Slim Console + VR Headset + Camera + 8 Games)$1,019.99 Check deal
Playstation VR Move Controller Bundle (1TB Slim Console + VR Headset + Camera + VR Move + 5 Games)$1,027.50 Check deal

Playstation 5 console specs

FeatureDetails
CPUThe heart of the PS5 will be the processing power that it uses to create the experiences of the next generation. The PS5 is going to use AMD’s Zen 2 CPU technology that encompasses 8 cores and 16 threads here. (8x x86-64-AMD Ryzen Zen 2 cores)
GPUAMD Radeon RDNA 2-based graphics engine with hardware acceleration for ray tracing. 36 compute units at a variable frequency up to 2.23 GHz (10.28 teraflops).
Memory interfaceThe amount of RAM in the PS5 is about what we expected, given modern PC comparisons, but it’s a lot of RAM for a video game console,16 GB GDDR6 / 256-bit and 448 GB/s bandwidth.
StorageThe PS5 will come with a SSD (Solid State Drive) which will improve load times dramatically. Custom 825 GB SSD, PCIe 4.0. I/O throughput is 5.5 GB/s (read), typical 8-9 GB/s (compressed). Optional external storage via USB SSD Drive, NVMe expansion bay.
Optical driveThe PS5 will include a disc drive, or it won’t. There are two models to choose from, standard or Digital Edition. Standard it comes with 4K Ultra HD Blu-ray optical drive.
VideoWith the PS5, 4K will be the standard and comes with HDMI 2.1 (support for 4K 120 Hz TVs, 8K TVs, VRR).
AudioAudio is a key feature to really push the next-gen experience with PS5 and Tempest 3D AudioTech.
NetworkPS5 will ship with Wi-Fi 6 802.11 AX standard which is a big deal! WiFi 6 is a huge improvement and changes the whole game basically. WiFi 6 (802.11ax) has better latency and for gaming that is critical.

About PS5 Bundles

PS5 Bundles

PS5 Bundles is an unofficial console resource operated by fans of Sony Playstation and its games. We actively work with publishers, including Sony, helping to bring essential PS5 news to the community.  PS5 Bundles provides the latest PlayStation 5 content for an international audience including bundle deals, PS5 accessories, game reviews and previews, news, game guides, accessories, FAQs and much more. PS5 Bundles was originally established early 2012, covering rumours and details about the console, PS5 Bundles has grown to become one of the largest online PS5 magazine. We are an independent source for PS5 Deals in the community and we are not officially affiliated with the Sony Corporation.