PS5 WRC 9-bundel | PS5Bundles.nl
PS5 Bundels

PS5 WRC 9-bundel

PlayStation 5 WRC 9 Bundle
Written by PS5 Bundles

WRC 9 Rally Championship Sim Racing Gameplay

WRC 9 zal verschijnen op PlayStation 5 met verschillende updates, meer op een speciaal niveau is het grootste ding is dat KT Racing streeft naar het verbeteren van de visuele zachtheid met een krachtige 4K-doel als je iedereen helpen. Laten we het opnieuw presenteren in de vergadering van de werkelijkheid. Ook zal het uniek aanvoelen dankzij de DualSense controle en de nieuwe hippocampus functies. KT Racing Let op dat de trillingen gegenereerd door DualSense alternatieven kunnen bieden voor de blacktop. Rock en overdag, evenals directionele effecten, terwijl de veelzijdige triggers, bijvoorbeeld wanneer het voertuig beschadigd is. Het kan dus nog sneller verbeteren.

Bundle

Buy together now for $49.99

WRC 9 Gameplay en Plot

De WRC9 spel is een state-of-the-art onstuimige reconnect spel door deskundige exploitanten van de echte WRC Championship. Met drie nieuwe levens out of the box (Kenia, Japan en Nieuw-Zeeland)., vijftien ongelooflijke voertuigen, en meer dan honderd fasen te hanteren. WRC 9 is een brede titel van het huidige management. WRC 9 bevat ook een verscheidenheid aan nieuwe spelmodi die zijn ontworpen voor het netwerk, wat het clubkader volledig aanpast. Waar spelers de mogelijkheid hebben om hun netwerken te creëren, teamgenoten te verwelkomen en samen te concurreren in online uitdagingen overal ter wereld. Dit is de creatieve ervaring van het nieuwste apparaat, met de mogelijkheid om te spelen als de beste bestuurders op de planeet met de meest redelijke materiële wetenschap motor en de officiële voertuigen in de omstandigheden tot nu toe.

WRC 9 PS5 Bundle

Functies:

  • Inclusief nieuwe clubframeworks en nieuwe spelstijlen waar je je online kampioenschappen maken en vrienden van over de hele wereld verwelkomen om te concurreren.
  • Omgaan met meer dan honderd fasen en meer dan 15 geregistreerde voertuigen
  • Ervaar een andere mate van authenticiteit en klimaat met schone voertuigmetaalkunst, oude omstandigheden en scherpe noten van de rally.
  • Met het rijden dat momenteel vergelijkbaar is met de oppositie, zal de WRC 9 PS5 rally fans blijven zuigen voor een extra boost.
  • De elementen rond het centrum-activeren, een activiteit kan, in ieder geval, doen met een aantal extra artistieke vermogen, echter, wanneer de oorzaak is zo sterk, deze zaken worden vervaagd door het licht van de cirkel.
  • Kiloton garandeert de juiste rijervaring, en voor spannende sporten vind ik het de belangrijkste component.
  • De kansen die de nieuwe consoles bieden, hebben ons in staat gesteld om WRC 9 naar een andere en ongelooflijke kwaliteit van uitvoering en soepele voortdurende interactie te brengen, die kt Racing’s vaardigheid in briljante creaties verder laat zien.

WRC 9 PlayStation Bundle

Om de beste rally game op PS5 consoles te produceren

Snelle introducties laten zien dat de uitgever een geweldig jaar heeft gehad, omdat de WRC9 er uitstekend uitziet, inclusief de effecten van zijn omgeving en voertuigen die momenteel lelijk zijn na een paar bochten., Zijn schudden. Sommige zijn er, en sommige zijn achtergelaten. Help om verstandiger en duidelijker en overtuigender te zijn. Er is een sprong in de kwaliteit van de verlichting, vooral bij de dageraad stadia. Die schijnt als een helder scherm, terwijl bijna in transit voor de regen. De nachtetappes kunnen zwaar zijn, maar tegelijkertijd zijn ze leuk om naar te kijken.

WRC 9 PC Excellent bevestigen PlayStation 5-consolescontrollers

Een van de meest ondersteunende ideeën naar beneden dit jaar is dat de PlayStation 5 is het zien van een veel snellere sprong over consoles, en in het komende tijdperk met volledige levering bevestiging. Het meest beïnvloed door het gewicht maatregel, moet u zeer alert en voorzichtig in uw controle, vooral rond de essentiële lijnen van de stadia van Duitsland of Monte Carlo.

Conclusie

Hoewel WRC 9 heeft veel te genieten, en aankomende degenen zullen fans aanbevelen over deze nieuwe toevoeging als er veel updates voor deze aankomende toevoeging in vergelijking met de hele toevoeging. De drie nieuwe rally’s zijn een hoogtepunt. De meeste stadia van het spel worden gerecycled uit eerdere versies. Natuurlijk, het is verwacht – op het einde, het kost veel moeite om zo’n solide en gedetailleerde omgeving te creëren – maar als je een veteraan van de serie en je merkt dat je racen om deze nieuwste vermelding te vinden. Natuurlijk, het kiezen van WRC 9 gaat zeer interessant zijn voor u in de toekomst.

Bundle

Buy together now for $49.99
BundleList priceDeals
Playstation VR & Gran Turismo Sport Bundle (1TB Console + VR Headset + Gran Turisomo)$279.99 Check deal
Playstation VR Bundle (1TB Console + Astro Bot + Moss Bundle)$329.95 Check deal
Playstation VR + 1 Game Bundle (Marvel's Iron Man)$349.99 Check deal
Playstation Slim 1TB Console Only (NO BUNDLE)$354.00 Check deal
Playstation VR + 2 Game Bundle (1TB Console + Mega Blood + Truth Everybodys Golf)$384.99 Check deal
Playstation Fornite Bundle (1TB Console with Fortnite)$398.88 Check deal
Playstation Black Friday Bundle (1TB Console + Grand Theft Auto V + The Last of Us)$399.99 Check deal
Playstation Pro 1TB Console Only (NO BUNDLE)$399.99 Check deal
Playstation Grand Theft Auto V GTA Bundle (1TB Slim Console + GTA V)$406.79 Check deal
Playstation 3 game bundle (1TB Console with The Last of Us, God of War, Horizon Zero Dawn)$428.20 Check deal
Playstation VR starters Bundle (1TB Slim Console + VR accessories)$465.99 Check deal
Playstation Holiday 3 Game Bundle (1TB Slim with Last of Us, God of War, Horizon Zero Dawn))$474.88 Check deal
Playstation Holiday 1 Game Bundle (1TB Slim with Spider-Man)$477.00 Check deal
Playstation VR Bundle (1TB Console + Creed: Rise to Glory + Superhot Bundle)$489.99 Check deal
Playstation Modern Warfare Bundle (1TB Pro Console + Call of Duty: Modern Warfare Bundle)$529.00 Check deal
Playstation NHL 2020 Bundle (1TB Pro Console + NHL 2020)$529.99 Check deal
Playstation Death Stranding Bundle (1TB Pro Console + Death Stranding)$533.56 Check deal
Playstation The Elder Scrolls V: Skyrim VR Bundle (1TB Pro + Skyrim)$549.99 Check deal
Playstation The Last of Us Bundle (1TB Pro Console + The Last of Us)$553.80 Check deal
Playstation VR + 5 Game Bundle (1TB Console + 5 VR games)$579.00 Check deal
Playstation Red Dead Redemption 2 Bundle (2TB Pro Console + SSD + Red Dead Redemption 2)$599.00 Check deal
Playstation Game of the Year Bundle (1TB Console + Modern Warfare + Spider-Man)$638.00 Check deal
Playstation Pro Enhanced SSD Bundle (2TB Pro Console + SSD + Dualshock 4 Controller)$739.99 Check deal
Playstation VR Mega Bundle (1TB Slim Console + VR Headset + Camera + 8 Games)$1,019.99 Check deal
Playstation VR Move Controller Bundle (1TB Slim Console + VR Headset + Camera + VR Move + 5 Games)$1,027.50 Check deal

Playstation 5 console specs

FeatureDetails
CPUThe heart of the PS5 will be the processing power that it uses to create the experiences of the next generation. The PS5 is going to use AMD’s Zen 2 CPU technology that encompasses 8 cores and 16 threads here. (8x x86-64-AMD Ryzen Zen 2 cores)
GPUAMD Radeon RDNA 2-based graphics engine with hardware acceleration for ray tracing. 36 compute units at a variable frequency up to 2.23 GHz (10.28 teraflops).
Memory interfaceThe amount of RAM in the PS5 is about what we expected, given modern PC comparisons, but it’s a lot of RAM for a video game console,16 GB GDDR6 / 256-bit and 448 GB/s bandwidth.
StorageThe PS5 will come with a SSD (Solid State Drive) which will improve load times dramatically. Custom 825 GB SSD, PCIe 4.0. I/O throughput is 5.5 GB/s (read), typical 8-9 GB/s (compressed). Optional external storage via USB SSD Drive, NVMe expansion bay.
Optical driveThe PS5 will include a disc drive, or it won’t. There are two models to choose from, standard or Digital Edition. Standard it comes with 4K Ultra HD Blu-ray optical drive.
VideoWith the PS5, 4K will be the standard and comes with HDMI 2.1 (support for 4K 120 Hz TVs, 8K TVs, VRR).
AudioAudio is a key feature to really push the next-gen experience with PS5 and Tempest 3D AudioTech.
NetworkPS5 will ship with Wi-Fi 6 802.11 AX standard which is a big deal! WiFi 6 is a huge improvement and changes the whole game basically. WiFi 6 (802.11ax) has better latency and for gaming that is critical.

About PS5 Bundles

PS5 Bundles

PS5 Bundles is an unofficial console resource operated by fans of Sony Playstation and its games. We actively work with publishers, including Sony, helping to bring essential PS5 news to the community.  PS5 Bundles provides the latest PlayStation 5 content for an international audience including bundle deals, PS5 accessories, game reviews and previews, news, game guides, accessories, FAQs and much more. PS5 Bundles was originally established early 2012, covering rumours and details about the console, PS5 Bundles has grown to become one of the largest online PS5 magazine. We are an independent source for PS5 Deals in the community and we are not officially affiliated with the Sony Corporation.